Zobacz pojedynczy post
stary 08-04-2007, 00:16   #502
Raxeff
Użytkownik Forum

Raxeff's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Chojnice

Stan: Aktywny Gracz
Raxeff ma numer GG 9693754 Send a message via Skype™ to Raxeff
Domyślny

Omg... jak widze jak niektórzy piszą takie bzdury to mi sie płakać chce, że tacy debile istnieją.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arte Pokaż post
i mamy najwięcej noobów i idiotów w całej tibii...
Tutaj się zgodzę.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KUBA222 Pokaż post
Cześć

Mateusz Dragon Wielki naprawdę jest wielki ponieważ mało komu udaje się wbić 50lvl a co mówić o 300.Naprawdę jeśli to dla was jest łatwe to tylko świadczy że jesteście za bardzo pewni siebie i to tyle.

No tak, 50 lvl to przecież niezły HARDKOR. W końcu jak się nie sharuje to trudno go wbić, nie?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez LookamZzaRogu Pokaż post
KUBA222 ma rację. Jeśli wbicie 300+lvl na serverze non-pvp nie jest wyczynem, to może Wy nabijecie takie lvle, co? Poza tym grataluję MDW i innym high-lvl'om, że udało się im wbić tak wysoki level i że mają tyle cierpliwości
Powodzenia & pozdrowienia,
LookamZzaRogu
Jeśli dla niektórych zamknięcie mordy to nie jest wyczyn, to może też byś spróbował?
Ta... on to ma cierpliwość, ja bym tyle przed kompem nie wytrzymał.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lynx Pokaż post
jak sharuje lub sharują to nie ma im czego gratulować. a jak nie sharuje to mi go jeszcze bardziej żal
Dokładnie, _/

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hellmaster Pokaż post
Mateusz Dragon Wielki to jest ziomal malo kto ma ma 250lvl a co dopiero 300 wiec niech np taki Vill za którym nie przepadam bo jest nOObem nie pierdoli ze MDW jest slaby i ze sie nim wiara podnieca sam masz 45lvl i nawet nie masz co mazyc o wbicu 50 tyle ;-)

TA MATEUSZ JESTES ZIOM PLIX MOGE CIE DOTKNĄC? TWOJ OŁTIFIT JEST LEPSZY BO MASZ 300 LVL! PLX DAJ SIĘ DOTKNĄĆ!!!!!!111@21!@@!!!

A ja nie przepadam za Hellmasterem, który nie dość że gada, że ktoś jest słaby, bo nie gra 10h dziennie i ma 45 lvl, to jeszcze sam ma 28 lvl. Śmiać się, czy płakać? Btw. z 45 na 50 jest ok. 550k(chyba) do wbicia, więc shhh bo twój 28mastah lvl nie ma tyle expa

A, zapomniałbym. Twoj mega hiper super char FAN MATEUSZA DRAGON WIELKIEGO wymiata. _/
Raxeff jest offline   Odpowiedz z Cytatem