Cytuj:
Oryginalnie napisane przez avenmanti
I kazdy hit sie liczy do skilla, nawet nietrafiony.
|
odrozniaj hity nietrafione od zablokowanych.
Cytuj:
Taki 150 sorcek pojdzie na wrl i ma exp 150-200k/h i zysk w kasie a jak knight tam pojdzie to ma exp 70-80k/h i waste.
|
150 levelowy rycek moze sobie np poexpic w tombach robiac 200-250k/h w zaleznosci od tego jak duzy waste chce miec, z warlockami tez chyba nie powininen miec problemow, 150k/h to rozsadny szacunek. Behe - ok. 150k/h tez wyniesie.
##
Milo sie nagina rzeczywistosc do swoich teorii, gorzej jak ktos ci ja naprostuje.
Cytuj:
Pal pojdzie na co innego (wrl dla niego nieprzyjazne) i tez bedzie robil o jakies 10k wiecej niz knight bo bolty sie szybciej przebijaja przez def i do tego mniej zaplaci bo bolty kosztuja smieszna kase w porownaniu do wielkiej masy uhow jaka knight traci na kazdego troche lepszego potwora.
|
Bedzie robil wiecej tak dlugo jak bedziemy mierzyli melee vs bolty i nie bedzie sie musial wracac po amunicje ( co skutecznie ogranicza srednia pod warunkiem ze jest sie rozsadnym i nie liczy sie jej z 5 min expienia tylko z kilku godzin hunta ). Jesli zalozymy najszybsze znane mi tomby, bedzie robil to samo co knight, minimalnie mniejszym kosztem.
##
wogole najbardziej bawia mnie 50 levelowe dzieciaki wypowiadajace sie o waste przy szybkim expieniu postaciami 150++ ..