Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil
odrozniaj hity nietrafione od zablokowanych.
150 levelowy rycek moze sobie np poexpic w tombach robiac 200-250k/h w zaleznosci od tego jak duzy waste chce miec, z warlockami tez chyba nie powininen miec problemow, 150k/h to rozsadny szacunek. Behe - ok. 150k/h tez wyniesie.
##
Milo sie nagina rzeczywistosc do swoich teorii, gorzej jak ktos ci ja naprostuje.
Bedzie robil wiecej tak dlugo jak bedziemy mierzyli melee vs bolty i nie bedzie sie musial wracac po amunicje ( co skutecznie ogranicza srednia pod warunkiem ze jest sie rozsadnym i nie liczy sie jej z 5 min expienia tylko z kilku godzin hunta ). Jesli zalozymy najszybsze znane mi tomby, bedzie robil to samo co knight, minimalnie mniejszym kosztem.
##
wogole najbardziej bawia mnie 50 levelowe dzieciaki wypowiadajace sie o waste przy szybkim expieniu postaciami 150++ ..
|
No i wlasnie to jest problem, ze 140 sorc bedzie robil 150k/h na demoni i nie bedzie mial waste, a najt wyskoczy na tombe i moze bedzie robil wiecej, ale bedzie wastowal. Z kolei sorc moze robic w ch*j wiecej i tez bedzie wastowal, ale potem pare wypraw na demonie i bedzie do przodu. A najt to musi siedziec na dragach wiele godzin/of wiele godzin by zarobic znowu na tomby i tak w kolko macieju.