Zobacz pojedynczy post
stary 08-04-2007, 10:57   #492
Calen Futh
Zbanowany

Calen Futh's Avatar

Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dominet Pokaż post
Nikomu nie zycze by zostal zhakowany!!!!! Hakerzy nie mysla wogole!! Wezma sobie konto ciezko napracowany lvl a oni sobie wezma go!!!!! I jaka, JAKA DO KUR*Y NEDZY ONI MAJA Z TEGO RADOSC!!!!????? Nic nie robia tylko zeruja na czyjejs pracy!!!!!! Bezmuzgi jedne....A gdzie czlowieczenstwo???? Gdzie sa do jasnej cho*ery ludzkie cechy??!! I co? Maja satysfakcje?? Ze zabrali efekt czyjejs pracy??!! Jesli tak to jest najlepszy dowod na to ze to je*ane kretyny!!!!

Jakbym dorwal tego debila to bym go za jaja przywiazal do anteny satelitarnej na dworze!!!!! A WY ktorzy jeszcze nie mieliscie haka pilnujcie swoje konta i nigdy nie wchodzcie na ZADNE strony!!!!!! Oby Was nigdy nie spotkalo to co nas!!!!
Czy ty aby nie przesadasz ? Rozumiem, że możesz być zły z utraty chara bądź konta, ale bez przesady. Cracker ma radość- że zarobił czyimś kosztem. Ludzkie cechy ? W obliczu stuffu który można dobrze sprzedać na allegro - Zanikają Zresztą troszkę Was nie rozumiem - kiedy grałem w Tibie i obawiałem się przed hackiem, to prawie każdy ściągnięty pliczek który miał coś związanego z Tibią skrupulatnie skanowałem. Grając przez ponad 2 lata nie złapałem ani jednego hacka- Jeśli się człowiek stara i nie wchodzi na jebnięte stronki (nie rozumiem jak mozna się wogle na to nabrać -.-), nie ściąga podejżanych plików, nie wchodzi na linki do tibicamów z napisem "MDW Solo Poi Quest" -> Nie złapie tego hacka.
Calen Futh jest offline   Odpowiedz z Cytatem