Temat: Serwer Luminera
Zobacz pojedynczy post
stary 08-04-2007, 11:57   #2203
Lifter
Użytkownik Forum

Lifter's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tibian997 Pokaż post
Po 1)nie wiem kto Ci nagadal tych bzdur ale Rk mialem
po 2)wiesz co to zanczy noob?? (noob to jest osoba lub gracz:"który nic nie wie, ale twardo się zapiera ze wie i ze to ty jesteś nOOb")
po 3)nie znasz szczegolow wiec prosze nie udzuelaj sie w tej sprawie...
Po pierwsze primo, jeśli miałeś reca, to oznacza że jesteś <za przeproszeniem> idiotą, który nie wie jak go wykorzystać lub jesteś newbie. Ale nawet newbie wie, że jak ma małe umiejętności to nie kupuje się postaci w sumie za 400zl.

Po drugie primo, to co masz w nawiasie, skopiowałeś z poradnika WszechStronnego, a mogę się założyć, że zajrzałeś tam bo tego nie wiedziałeś i chciałeś się popisać.

Po trzecie primo, ja znam szczegóły więc mogę mówić. Dokładnie 3min temu dostałem od Ciebie telefon: "Wejdź do Tibii! Ale prezent na święta!". Wszedłem, myślałem, że jakaś grafika 3D albo coś, a pajac pisze do mnie z Jacka Jacy. Był tak podniecony, że wciąż spamował kurwami i śmiechami, niczym chory umysłowo.

Cytuj:
Lubie go caly czas z nim gadam i nie zauwazylem zeby noobowal...
Moze i kupuje chary ale czy to od razu swiadczy o tym ze jest noobem??
Noobował, noobował. Tylko znalazł sobie kilku h-lev którym się podlizywał, żeby mieć "jakąś tam" reputacje. To, że kupuje chary nie oznacza że jest noobem, ale to że wbijał się na co tylko mógł gdy ktoś tam expi, i wyklinał każdego kto mu się nawinął, nie świadczy o niczym dobrym. Teraz będzie kozaczył Jacą kupioną za 200zl i znowu będzie się podlizywał paru osobą, a resztę będzie miał głęboko "gdzieś".

@edit
Dodaje zdjęcie z Hell Gate [Spójrzcie na loot z otwartego bh]

Peace, and kthxbye.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sasisok
Witam jesli ktos chce obejrzec film solo dmeon 70 lvl sorcerer link daje
Uwaga moze wystapic trojan albo keylogger w nie ktorych anty wirach bo w exe dodałem film by był lepszy efekt jak i dzwieku i graficzny

Ostatnio edytowany przez Lifter - 08-04-2007 o 12:07.
Lifter jest offline   Odpowiedz z Cytatem