Cytuj:
odrozniaj hity nietrafione od zablokowanych.
|
Jestem pewny prawie na 100% ze nietrafione tez sie licza do skilla. Sam widzialem jak mi kiedys po takowym podrosl skill.
Cytuj:
150 levelowy rycek moze sobie np poexpic w tombach robiac 200-250k/h w zaleznosci od tego jak duzy waste chce miec, z warlockami tez chyba nie powininen miec problemow, 150k/h to rozsadny szacunek. Behe - ok. 150k/h tez wyniesie.
|
Tomby - mega super powah WASTE
Warlocki - lekki waste (sorc=lekki zysk)
Behe - giga WASTE
Z 3 miejsc ktore wymieniles na wszystkich knight ma waste. Powiedz mi jeszcze skad brac kase, czy tak jak ty ma kupowac na allegro ze dzien w dzien robi waste i dalej moze expic? ;o
Cytuj:
Bedzie robil wiecej tak dlugo jak bedziemy mierzyli melee vs bolty i nie bedzie sie musial wracac po amunicje ( co skutecznie ogranicza srednia pod warunkiem ze jest sie rozsadnym i nie liczy sie jej z 5 min expienia tylko z kilku godzin hunta ). Jesli zalozymy najszybsze znane mi tomby, bedzie robil to samo co knight, minimalnie mniejszym kosztem
|
Tyle samo ale mniejszym kosztem czyli znowu knight wychodzi najgorzej ze wszystkich profesji.
Cytuj:
wogole najbardziej bawia mnie 50 levelowe dzieciaki wypowiadajace sie o waste przy szybkim expieniu postaciami 150++ ..
|
W takim razie powiedz mi co ty wiesz o expieniu skoro masz 42 lvl? Ja oprocz bezmyslnego klepania JEDNEGO WYBRANEGO POTWORA NA JEDNEJ WYBRANEJ MIEJSCOWCE zwiedzilem praktycznie cala tibie (tam gdzie nie moglem sam to z kumplami) i na pewno znam wiecej miejscowek niz ty, poza tym umiem jeszcze robic questy (solo bo w grupie xx osob to kazde dziecko zrobi), walczyc na wojnie, pkować, huntować itp. Ciekawy jestem jakie ty masz pvp

Ktos kto tylko loguje sie zeby zabic 100 warlockow i konczy gre nie jest wcale zadnym autorytetem bo o pozostalych expowiskach nic nie wie o czym wy czesto zapominacie.