Zobacz pojedynczy post
stary 08-04-2007, 13:09   #291
avenmanti
Guest

Domyślny

Cytuj:
odrozniaj hity nietrafione od zablokowanych.
Jestem pewny prawie na 100% ze nietrafione tez sie licza do skilla. Sam widzialem jak mi kiedys po takowym podrosl skill.
Cytuj:
150 levelowy rycek moze sobie np poexpic w tombach robiac 200-250k/h w zaleznosci od tego jak duzy waste chce miec, z warlockami tez chyba nie powininen miec problemow, 150k/h to rozsadny szacunek. Behe - ok. 150k/h tez wyniesie.
Tomby - mega super powah WASTE
Warlocki - lekki waste (sorc=lekki zysk)
Behe - giga WASTE
Z 3 miejsc ktore wymieniles na wszystkich knight ma waste. Powiedz mi jeszcze skad brac kase, czy tak jak ty ma kupowac na allegro ze dzien w dzien robi waste i dalej moze expic? ;o
Cytuj:
Bedzie robil wiecej tak dlugo jak bedziemy mierzyli melee vs bolty i nie bedzie sie musial wracac po amunicje ( co skutecznie ogranicza srednia pod warunkiem ze jest sie rozsadnym i nie liczy sie jej z 5 min expienia tylko z kilku godzin hunta ). Jesli zalozymy najszybsze znane mi tomby, bedzie robil to samo co knight, minimalnie mniejszym kosztem
Tyle samo ale mniejszym kosztem czyli znowu knight wychodzi najgorzej ze wszystkich profesji.
Cytuj:
wogole najbardziej bawia mnie 50 levelowe dzieciaki wypowiadajace sie o waste przy szybkim expieniu postaciami 150++ ..
W takim razie powiedz mi co ty wiesz o expieniu skoro masz 42 lvl? Ja oprocz bezmyslnego klepania JEDNEGO WYBRANEGO POTWORA NA JEDNEJ WYBRANEJ MIEJSCOWCE zwiedzilem praktycznie cala tibie (tam gdzie nie moglem sam to z kumplami) i na pewno znam wiecej miejscowek niz ty, poza tym umiem jeszcze robic questy (solo bo w grupie xx osob to kazde dziecko zrobi), walczyc na wojnie, pkować, huntować itp. Ciekawy jestem jakie ty masz pvp Ktos kto tylko loguje sie zeby zabic 100 warlockow i konczy gre nie jest wcale zadnym autorytetem bo o pozostalych expowiskach nic nie wie o czym wy czesto zapominacie.

Ostatnio edytowany przez avenmanti - 08-04-2007 o 13:12.
  Odpowiedz z Cytatem