Dan00bia sux
Witam wszystkich !!Grałem kiedyś na danubi mojim zdaniem danoobia padła już dawno temu .tzn zmasowany atak noobow pkerow itp wyniszczył ten serwer.Co do pomysłu powstania polskiego hmmmm ,był to naprawde bardzo dobry a wręcz świetny pomysł .A ten bunt i te zamieszki polska przegrała tylko i wyłącznie przez tych właśnie noobów (nie tylko low leveli ale takżę high).Jestem troszeczke zły gdyż,więdząc o tym powstaniu w czasie jego trwania napewno przyłączył bym się do tego pięknego dostawania wpie**olu.
Nie wszystkich polaków high leveli uważam za noobów bo naprawde niektórych podziwiam i jestem z nich dumny ale prawde mówiąc sie nie popisali
możę to szok nie wiem .Ja bym radził zorganizować jeszcze jedną tak ą wojne ale to wtedy trzeba się zjednoczyć ,zorganizować no i powybijać wcześniej wszystkich przeszkadzających nóbków.Tzn to że takie powstanie będzie i to w najbliższym czasie jest pewne i chciałbym w nim uczestniczyć ."20:24 Lezek:Jeszcze Polska nie zginela poki my zyjemy co nam obca przemoc wziela szwedom na***iemy,marsz ,marsz Raistlinie za*** te szwedzkie swinie !!!"
Prosze nie oskarżać mnie o plagiat ale bardzo mi sie to spodobało(comment Karwy-tam to ujżałem)nie mam więcej pomysłów dodam tylko tyle że tak naprawde nie jest mi żal tego serwera ale naprawde pożądnych graczy którzy wielkim staraniem doszli do równie wielkich sukcesów.
porosze nie zwracać uwagi na ogulne błędy gdyż jestem dyslektykiem(rozwojowym).
i to chyba by było na tyle
|