Zobacz pojedynczy post
stary 08-04-2007, 15:59   #396
Owned
Użytkownik Forum

Owned's Avatar

Data dołączenia: 17 08 2006

Poziom: 44
Domyślny

Nie przeczytalem calego tematu bo mi sie poprostu nie chcialo. Jesli juz byl podobny post to z gory przepraszam. Przejdzmy do rzeczy

Juz za pozno na niektore ulepszanie klas i pogarszanie. Kiedy lecialem stronami zauwazylem ze ktos napisal zeby skille lecialy 3x szybciej... Postawcie sie wtedy na miejscu knightow ktorzy maja 100+ napewno nie byli by zadowoleni. Ulepszenie dla knightow typu 2 bronie naraz... To takze jest bezsensowne wtedy byli by "przekoksami". Juz teraz (przyk. moja siostra) knight ze skillem 96 z dragon lance'y wbija sie w potworki na luzie 200+ oczywiscie niezbyt czesto ale wbija sie (: Mozna by wprowadzic np. ringi ktore podnosza o 5 dista... To bylo by dosc ciekawe rozwiazanie. Lub ringi ktore zmniejszaja dista o 5. Wprowadzono death ring ktory obniza shielda nie wiem dokladnie o ile. Pewnie zastanawiacie sie po co to? Po co ktos by sobie obnizal shielda? Po to aby szybciej trenowac... roznica 5 skilli to ogromna roznica w szybkosci trenowania choc to i tak duzo nie daje. Co do pogroszenia magow/druidow to tez jest glupie... ktos wybral ta klase dawno bo mu odpowiadala pod jakimis wzgledami i gdyby mu nagle przy update pogorszyli wlasnie to co go ciaglo do tej klasy? Bezsens... Widzialem tez cos o tym ze nikt sie knightow nie boi. Nieprawda. Sam gram MS'em mam UE mase run na sobie ale kiedy przychodzi walczyc wlasnie z knightem nigdy bym nie wyskoczyl pvp 1 vs 1. Przyklad: Knight na 100 lvlu nosi na sobie okolo 15-20 bp run (gralem kiedys takim wiec wiem.) Ms na 100 lvlu moze miec na sobie te 6BP SD dosc duzo manasow soft bootsy, bohy, t ring itd. Zalozmy ze by nuke'owal knighta SDkami to co mu takiego zrobi? Knight sie UHnie co 3 SDki i bedzie sobie bil goniac za MSem az mu sie runki/manasy nie skoncza. Oczywiscie jesli gracze sa doswiadczeni znaja swoja postac, mape tibii, miejsca w ktorych mozna sie ukryc lub przez ktore latwo uciec uzywajac m walli sorcowi nie jest trudno uciec... ale napewno nie jest mu zabic knighta zwlaszcza solo. Knight do PVP napewno jest lepsza postacia od palka ktory ma ograniczona ilosc boltow... Moze i ma te swoje SD ale super duzo nimi nie zrobi bo hity i tak sa dosc slabe. 100 Pal z SD bije +/- 200 kiedy walczy z postacia na tym samym lvlu te hity sa dosc nedzne. Wedlug mnie paladyna mogli by ulepszyc (i zmienic ta beznadziejna nazwe na archer lub cos innego...) bo jest on slaby i wlasnie do niego mam najmniejszy respekt chociaz do expa jest dosc ciekawy i sie przyjemnie nim gra (ale nie na moim necie) chyba ze lag/kick to juz wtedy jest niezbyt dobrze ;P Posta pisalem na szybko wiec nie wiem czy sa jakies bledy ortograficzne itd. nie oceniajcie mnie prosze pod tym wzgledem (: Aaa... jeszcze tak by the way te wszystkie nasze wywody o ulepszeniu pogorszeniu i tak nic nie dadza bo CIPsoft raczej nie wykorzystuje pomyslow innych gracz xD Aaa i jeszcze jedno co do rozdzek/wandow. Bardzo dobrze ze je wprowadzono bo wyobrazcie sobie exp postacia ktora ma malutko hp, nie ma PACCa (bo z visem to one jednak duzo daja =d) i ma bic potwory z broni majac 20 +/- skilla bo nie ma pieniedzy na HMMy i inne runy (: nie jest to proste ;P. Tym zakanczam moj wywod na temat innych klas xD troszke sie rozpisalem, heh.

-Knight wcale nie jest taki zly na jakiego wyglada .
-Palek to juz troszke porazka
-Sorca i druida i tak nie pogorsza wiec nie ma na co liczyc.

Pozdro =D
Owned jest offline