Zobacz pojedynczy post
stary 08-04-2007, 16:39   #401
Fatespinner
Użytkownik forum

Fatespinner's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2007
Lokacja: Poznań

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 47
Skille: 19/24
Poziom mag.: 48
Fatespinner ma numer GG 9082189
Brak ikony

Moim zdaniem powinno zostac tak jak jest. Tibia z kazdym updatem traci swoich zwolennikow i przybywa czesc nowych. Ale starych graczy ktorzy graja od poczatku w Tibie jest juz nie wielu. A wlasnie oni daja najwiecej tej grze. Jestem za tym aby nic nie zmieniac i zostawic Tibie juz w spokoju nie robic zadnych zmian ani w otf ani w profesjach ani w stworach. Dodac wiecej servow PVP wielu czeka na te servery z utesknieniem. Servery Non-Pvp sa popularne i najwiecej graczy na nich gra, lecz nie ukrywajmy na Test Servie przed kazdym updatem gdy kazdy z servera moze sie zmierzyc z innymi graczami np. z serverow wlasnie NON-PVP. I na tym tle latwo odkryc konkretnego noob'a i ktory wlatuje w tlum ludzi spalajac cala mane na "ue" -.- po czym dostaje 2 sd i kleka, wiem ze wielu nie zgodzi sie z ta teoria ze tylko noob'y graja na NON-PVP , ale taka jest przykra prawda. Ja od poczatku zaczolem grac na servie PVP <Azura> na ktorym jest ciagla wojna i dla mnie to jest najlepszy server ze wszystkich mam tam hunta ale gram i wbijam w graczy typu Wican (przydupas) i Bayter. Server ma malo graczy ktorzy odchodza z serva bez walki. Raz padna i po servie. Zalosni ludzie tacy wlasnie sa. Sory ze sie tak ROZPISALEM ale mam akurat WENE xD

__________________________________________________ _____________
Azura 4ever .
EL DRAZITO =***
Fatespinner jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.