Boże, ludzie po cholere wy bronicie tego ćwoka, przymilacie się do niego jak do niepełnospawnego.
Autor tego bzdurnego tematu (nie jedynego zresztą -.-) niech najpierw nauczy się obsługi własnego mózgu a nie wklejania i obróbki zdjęć. Są przecież kurde tematy gdzie można wklejać swoje zdjęcia aby sprawdzić efekt.
Zresztą zacznij edytować swoje posty. Kurde, nie mogę patrzeć jak próbujesz przelać swoje myśli, które zajmują mi 17 cali na monitorze...
I przestań sie tak wozić jak taczka z... Ludzie udzielają ci dobrych rad (czasem) a ty mówisz: "Mnie to nie obchodzi! Ja tu testuje!1 Za tydzień im pokaże! Ja wbiłem to w dwa dni1one!"
No, jeszcze jedna sprawa, twierdzisz że to nie jest spam? Faktycznie jest tu na forum wiele tysięcy tematów, ale ludzie czytają/przeglądają/bytują na pierwszej, drugiej i trzeciej stronie (ewentualnie głębiej) a skoro ty zajmujesz jakies 2.2% tej przestrzeni swoimi wypocinami to to jest kurwa spam...
16:04 Zamak Saio [6]: Moj kumpel to moothonost i nikt mnie niezabije bo jak zabije to mu powiem i tego co mnie zabije on zabije jego!
Ostatnio edytowany przez Lord Dark'Wiz - 08-04-2007 o 22:24.
|