Zobacz pojedynczy post
stary 08-04-2007, 19:46   #6406
Ozumi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 10 2006

Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ktoz to wie
Świat: Nowy pvp
Poziom: 100
Skille: 16/25
Poziom mag.: 70
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sachar Pokaż post
myslisz ze jestes fajny ze przypuscmy wyjebiecie z vision Taifa z serwera?
oczywiscie ze nie Taifun dla wielu byl i jest idolem w tibi i tak zostanie nawet jak juz skonczy z gra...
a ty zawsze bedziesz nosil miano przydupasa "ten Imargam co z Taifem byl w Dusskines a pozniej sie zeszmacil i poszedl do Katrili i jego Vision..."

Morda *****. Jak nie wiesz jak bylo to sie nie odzywaj. Prawda jest taka ze ima i zwidek nie chcieli walczyc przeciwko ziomkom z rl. Pamietajcie ze to aberratio zaczelo wojne dla latwej kasy. (hail magrami, hail rook), ale kiedy dostawali po dupsq do wojny wlaczyl sie taif. A ze poki co mu nie wychodzi , no coz...
Co do legendy Taifa. Hmmm... Szanuje go za to ze wbil taki lvl jaki wbil, ale mam dosyc niskie zdanie o jego pvp. Gdybys choc troche wiedzial co sie dzialo kiedys na furorze mialbys inne zdanie o taife. Prawda jest taka ze to pies...
Vision? Dla mnie to oni zawsze sa idolami (spokojnie mam tez innych idoli. Nie jestem mega evul nalogowcem. To oni sprzeciwili sie taifowi. Pokazuja swoje pvp itp. Bardzo sie ciesze ze Duski przegrywaja wojne. Lvl to nie wszystko. Nie mowi nam nic o tym jakie masz pvp lub jakim jestes czlowiekiem....

That`s my opinion.
Ozumi jest offline