Zobacz pojedynczy post
stary 08-04-2007, 20:22   #6411
Sachar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 03 2007

Stan: Na Emeryturze
Imię: Hujargam
Profesja: Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ozumi Pokaż post
Nie znam go na rl. A w czasach mojej obecnosci na furorze nie mialem z nim do czynienia. Przydupas? Moze dla noobkow ktorzy zasypuja go wiadomosciami. Siema ima, lubie vision, lubie ciebie, duski to cioty, dasz mi jakies eq? Ale czy przydupasem mozna nazwac kolesia ktory dla ziomkow z rl odszedl od najsilniejszej (teoretycznie) gildii i podjal ryzyko przegranej. Albo kogos kto sciaga na siebie uwage Dusk aby qmpel mogl uciec (mowa o akcji na mostku do hyderek i ucieczce zwidka do port hope). Co do mnie to nie gram na furorze. Czekam na new server. Nazwanie komentow takie jak moje asslickingiem jest po prostu na dosyc niskim poziomie. Jestem bezstronnym obserwatorem i nie odniose korzysci po wygranej ktorejs ze stron. Mimo tego gdbymy na new serverze byl w gildii z ludzmi z Vision bylbym z tego dumny...
NOOBIE NOOBIE I JESZCZE RAZ NOOBIE IMARGAM NIGDY NIE BEDZIE SPRAWOWAL WLADZY NA FURORZE TAK JA KTO ROBIL TAIFUN I ROBI KATRILA :> !!!! DLATEGO JEST PRZYDUPASEM !!! "ima masz eq?" ale jak zobacza Taifuna to odrazu ooooo Taifun idziemy !!! F@st ALL TAIFUN i ima juz zadnej wiadmosci nie ma