Zobacz pojedynczy post
stary 08-04-2007, 20:54   #237
BobbyX
Guest

Domyślny

Kreda! Bardzo proszę opanuj się. Prawda, są n00by. Podzielam po części Twoje zdanie. Jednak przestńcie spamować, albo piszcie na private. Jeden coś powie, drugi się go czepia i tak sie ciągnie przez 30 postów.

Co to tematu moim zdaniem jest on niepotrzebny, powstają tylko kłótnie. Równie dobrze moge założyć temat "Knight czyżby najlepsza profesja?" i masę podobnych. Kreda, tylko proszę nie czepiaj się mnie, to jest TYLKO moje zdanie, bo widzę, że z wieloma osobami się nei zgadzasz.

Żeby nie było, nie mam wyrobionego zdanie która profesja jest najgorsza, ale knightem gra się w miare ciekawie. Ma od dużo HP, atakuje za darmo, przynajmniej na słabszych miejscówkach się to przydaje i z dobrymi skillami całą kase ma dla siebie. Owszem ma wady jak wiele osób podkreśla nie "dotknie" nawet Demona. Szczerze wątpie czy jest to taką wielką wadą, ponieważ expić tam każdą profesją na początku raczej się nie da.Jeśli chodzi o facc to sorce expią szybko, ale mają związane z tym wydatki chociażby na mfy. Jeśli sorc ma expić za darmo tzn bez mfów np z WOI, i czekać potem aż ta mana się załaduje to na pewno nie wyciągnie zbyt dużo. Już w tym czasie knight nadrobi ten exp na słabszych potworach.

To jest tylko moje zdanie. Grałem sorcem(na facc i pacc) i gram knightem na facc. Na facc dla mnie lepszy knight.
  Odpowiedz z Cytatem