Zobacz pojedynczy post
stary 04-10-2004, 02:00   #17
Acid Drink
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 03 2004

Domyślny

wedlog mnie polacy niezaslozyli zeby grac na danubi
(ja skonczylem tam gre z innych powodow i tylko tam PKuje)
ale wracajac do tematu-TRAGIEDIA-jak mozna bylo tak osmieszyc narod polski!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????
nikt niezaplanowal tego, wszyscy co mogli cos zrobic niezrobili, a ci na nizszych lvlach postepowali jak bohaterowie (czesto niemajac nawet ekwipunku przy sobie), wszyscy sie bili nawzajem, a podejrzewam ze osoby te co zostawaly zabijane to byli przypadkowi gracze, niemajacy nic wspolnego ze szwedami
mam prosbe na nastepny raz, jak cos takiego ma miec miejsce to napoczadku z tydzien przed oglaszajcie to, bo to co sie stalo to niebyla wojna - to nawet niebyla bitwa, to bylo MASS PK i generalnie by mnie to niewkorzylo bo sam od czasu do czasu lubie kogos zabic, ale niezabijam z tego powodu ze ja jestem polakiem a ty nie (chociaz polacy zabijali sie tez nawzajem), wiec jak chcecie kogos zabic to zabijajcie a nie zwalacie wszysdko na POLSKI NAROD, bo to nieuczciwe, kazdy powinien przyjac za to odpowiedzialnosc indywidualna a wy uczyniliscie to w taki sposob ze bedzie to odpowiedzialnosc masowa

Pokazaliscie tylko to ze jestesmy noobami i przy tak korzystnych warunakch do zwyciestwa potrafimy wszysdko spier....

najsmieszniejsze bylo to jak ktos zaatakowal oddzial polski to wszyscy uciekali w poplochu (hahahahahahaha), i bardzo irytowal mnie brak zaufania do rodakow, zreszta sluszny

NIEOSMIESZAJCIE WIECEJ POLSKI, czy zdajecie se sprawe ze teraz tysiace ludzi za granica smieje sie z nas??????????????
Acid Drink jest offline   Odpowiedz z Cytatem