zastanawiam się gdzie moge expić 40 kinasem skille 75/75 eq: rh, g arm, k legs, steel boots, vampka, p ammy, fire axe/dragon lance. gram na non-pvp więc all zajęte przez newbie jest.
w kopalniach lipa, mało expa, a loot mi z soldów nie dopisuje. lootbaga się nie opłaca robić bo i tak zabiorą/wywalą.
ghostland. znalazłem sobie ciekawą miejscówkę, ale często zajęta jest. tam gdzie fd jest jest zawsze zajęte. dziura na północnym ghostlandzie, lepiej nie mówić, wczoraj miałem trapa na 4 dsach, ledwo zwialem.
elf fortec. fajny exp, fajny loot, ale mi się nie chce już tam expić(od 33lvla tam siedze)
fajny exp na cycykach na pohu, jednak nie lubię uciekać przed 100lvl+ który luruje na mnie GSy.
BK house, tylko 4 czy 5 beho, za mało. na fibuli beho są ok, tylo na resp trza czekać, a jeszcze dsy są. mało expa tam. na bh queście jest ich mało, no chyba, że liczyć te 3 na raz, ale 3 na raz to waste. Posiedziałbym w mint, ale nie mam pacc ani postmana.
może pójść na dragi z siokerem, 34 ed? ma 40 mlvl. Doradźcie mi coś
i jeszcze gdzie expić tym 34ed qmpla. chce tym druidem szybko wbić 40lvl, na orc fortec questa. w tombach się nie zwraca!!! tylko wczoraj na tar tombie wyszedłem 300gp na + bo z vampa poleciał spike sword(expie na -2, to tylko pojedynczy vamp był) dragi jeszcze słabo trochę, chociaż teraz męczę tripple spawn w ankh z DSem. wolny resp tu jest. mam około tygodnia na wbicie tego 40lvla. mam nadzieję, że w tej sprawie też mi pomożecie.
aha i jeszcze 1

możecie powiedzieć lub pokazać( wolę to 2) gdzie są stone golemy i grgoyle w ankh? ja nigdy nie miałem pacca więc nie wiem, a ten druid to qmpla a qmpel ma szlaban xD na stone golemach i gargoylach pozbierałbym kamyki dla pala mojego