Cytuj:
Omg Ale mi chodzi nie o to co on moze zrobic... tylko chodzi o sam widok You see 180 Elder Druid Blalblablalblalblablalblalbl
dla mnie to kozak zrobic tak lvl druidem za to respekt
|
Czlowieku druidem najlatwiej wbic taki lvl! Co z tego ze sorc ma wave ktorego uzywa jedynie na hydrach i poi dls majac do tego waste albo ue ktore sie przydaje tylko do questow niektorych i pvp skoro druid expi z exori mort oplacalniej od sorca. A teraz wyobraz sobie rycerza ktory jako jedyna profesja ma waste nawet na demona-wrl -.- Nim to dopiero trudno wbic lvl -.- Ludzie knightami robia 200 lvle w 4-5 lat przewaznie -.- Bo zmuszeni sa do expienia na ofie lub innym scierwie bo na lepszych potworach maja waste -.- Juz nawet palek jest lepszy na wrl od knighta bo po pierwsze moze zaczac expic oplacalnie od okolo 120 lvl (wczesniej niz knight) to do tego jeszcze zadaje od niego wieksze obrazenia i taniej sie leczy. Ale ja noobom ktorzy swoja wiedze opieraja na kalkulatorze obrazen i wyliczeniach besthita nie zamierzam tlumaczyc ze palek wali wiecej od knighta -.-