Temat: Hero
Zobacz pojedynczy post
stary 04-11-2003, 17:50   #5
Polinik
Na emeryturze.

Polinik's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez n3m3s!s
Jest takie miejsce (niestety nie mam pojecia gdzie), ze hero, przy umiejetnym lurowaniu wokol trumny nie dotknie cie. Jest na tym forum bodajze filmik z tego miejsca. Moe ktos inny powie ci dokladniej gdzie ten resp jest. Polin hop hop!! :))
Spawny hero, ktore widzialem:
1. Single - jeden hero, waski korytarzyk (3 pola szerokosci), brak trumny, hero trzeba na klate brac i blokowac.
2. Double - niby sa oltarze ofiarne wokol ktorych mozna sie ganiac z hero, ale... jest tam bloto, ktore spowalnia, a hero jest dosc szybki. No i jak sama nazwa wskazuje - DOUBLE - sa tam 2 hero, do tego priestess, monki i czasami ork szaman sie zaplacze, w dodatku respawn bardzo szybki (monk ochrzczony przeze mnie '30-sekundowiec') - wiec dosc latwo zostac przez cos zablokowanym, otoczonym i pozbawionym aola, zapewniajac reszcie teamu niezapomniane przezycia podczas ucieczki z hero cave. :P
3. Triple - nie wchodzilem glebiej - zostawalem tylko w komnacie do ktorej sie luruje ofiary. Sa tam 3 hero, warlock, priestess, stone golem. Wiec nie za bardzo wiem jak tam mozna ganiac sie z czymkolwiek - raczej ciezko nie dac sie trafic.

Uwaga na koniec - "(...) hero, przy umiejetnym lurowaniu wokol trumny nie dotknie cie." - hero nie musi dotykac - moze tez walic z luku. (w porywach za 200hp potrafi skrzywdzic).
Polinik jest offline   Odpowiedz z Cytatem