Zobacz pojedynczy post
stary 09-04-2007, 14:02   #96
Bastash
Zbanowany

Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok

Stan: Niegrający
Bastash ma numer GG 2751608
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Chesterkaa Pokaż post
Wyobraz sobie, ze ja w Twoim wieku tez uwazalam sie za patriote ! Nagle mi to przeszlo... Moja kolezanka, ktora miala kiedys 13 lat jak Ty i chodzila do 6kl napisala kiedys na blogu "Uwazam ze Polacy uciekajacy za granice to tchorze i pomimo wszystko powinni tu zostac, bo to w koncu Polska
Jak ja miałem ~12 lat, uważałem, że cały świat to zuo a Polacy są najlepsi we wszystkim. Chyba nie widzisz rzeczywistości. Dzieci na blogach od groma rzeczy piszą, o których gówno wiedzą. Równie dobrze mógłbym parę lat temu założyć bloga i napisać, że za 4-5 lat będę przeprowadzał ataki terrorystyczne na polityków. Większość rówieśników miała by wielką polewę. 13 letni patriota gówno wie o rzeczywistości i o tym co się naokoło niego dzieje. Jego największym zmartwieniem jest nadchodząca klasówka z matmy.

Cytuj:
"Z kim przystajesz takim się stajesz" pewnie i tak, ale ilu prawdziwych "hero" powróciło np. z emigracji aby walczyć za polskę podczas wojen, mało, woleli siedzieć w cieplutkiej francji i pisać gówno warte książeczki które potem ktoś musi przeczytać w ramach lektury i tak gówno z tego mamy.
Gówno to my będziemy mieli w przyszłości, jak więcej takich idiotów będzie w tym kraju. Won do tej Francji pisać gówno warte książeczki i nie wracać.

Ostatnio edytowany przez Bastash - 09-04-2007 o 14:10.
Bastash jest offline   Odpowiedz z Cytatem