@Kaczor: wiem, że Romi ich nie haknoł w dosłownym znaczeniu, pisząc tu słowo "haknoł" miałem na myśli, że zdobył ich accounty i je zrrokował a nie, że włama im się do kompa, wykradł accy i jeszcze jakieś inne bzdety.
Cytuj:
beznadziejna glupota ludzi
|
Tu tez sie z tobą zgadzam, sam niepodaje innym chasła na mojego 31 Elit a na 1oo% bym niepodawał posiadając 120+ Elit. Ale to były ich acce i mogli se z nimi robić co chcieli.
@Aureliunkunfun: Czytałeś edycje do tego posta o cofnięciu ??, Nie, więc przezcytajk. Cofki servera na 99,999% niebędzie bo poco. Ktoś na forum tibia.com, chyba Walkor napisał, że Cipsoft to olał, dlaczego ??, poniewarz to się dzieje z dziesiątkami accountów dziennie, gdyby mieli za każdym razem cofać servery to byśmy grali w tibie 7.0 a nie 7.3 (jeśli nie gożej) a tak wogule mam do ciebie pytanie: czy chciałbyś loada serverów z 24.08.2004 czyli z konca WAKACJI, ja np nie bo mi by sie ponad miesiąc gry poszedł wietrzyć, czyli GS i pare mlevi.
P.S.: Kaczor: jak widzisz moje posty są w rużnym stopniu głupie/mądre, to zalerzy od tematu, nastroju i od tego co pisze.