Zobacz pojedynczy post
stary 09-04-2007, 19:03   #8
Madrid'ista
Użytkownik forum

Data dołączenia: 31 07 2006
Lokacja: Kraków

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: brak
Świat: Creative
Poziom: 35
Skille: -------
Poziom mag.: 40
Madrid'ista ma numer GG 1126639
Pergamin

witam ...

Tak się zastanawiam czy niektórzy nie zinterpretują tego co napisze jako offtop ale wydaję mi się,że tak nie będzie .. różnica będzie taka,że chciałem napisać ogólnie za jakiego gracza się uważam .. nie koniecznie ograniczając się do wyspy nowych ..

a więc tak obecnie gram na Uniterze .. lvl 35 master sorcerer .. malutki wstęp

hmm gram już od ponad roku w tibie .. przynajmniej takie mam wrażenie.. ten temat bardzo mi się podoba .. bo może skłoni poszczególnych graczy do zastanowienia .. się nad sobą .. ile razy mówimy do kogoś noob itp .. trapujemy,oszukujemy,kradniemy na przeróżne sposoby. Tylko zastanawiam się po co.. przecież tu chodzi o atmosferę .. rozumiem jeśli ktoś jest w stosunku do nas .. wrogo nastawiony .. to można mu się odpłacić jakoś ale w ogóle nie stosuję.. żadnej przemocy podstępów .. itd.. Moje początki na roku wspominam bardzo miło,poznałem kilka fajnych osób.. ile razy miałem .. takie sytuacje,że na moich oczach ktoś padał otwierałem ciało biorę rzeczy i pisze do gościa,że mam jego eq i mu oddaje .. co to za problem .. Czy nie uważacie,że lepiej jest coś samemu .. osiągnąć .. zapracować na to niż kraść .. ktoś powie "znalezione nie kradzione" .. tak tylko w tym wypadku a raczej w wypadku tibii masz napisane do kogo nalezą rzeczy wystarczy kliknąć na ciało.

nie wiem jak Wy .. bo wiem,że nie każdy będzie się zachowywał poprawnie i z kulturą .. wiadomo .. ile razy miałem takich sytuacji,że goście padali .. otwieram a tam crown armor itp .. i myślicie,że to wziąłem .. nie .. oddałem gościowi .. wiecie jakie to jest uczucie .. jak się wie,że się dobrze zachowało .. i ktoś Ci dziękuje .. tak wiele osób poznałem .. przyjaciół z którymi utrzymuje kontakt do tej pory... wiele razy pomagam graczom .. pokazuje gdzie co i jak .. po co .. ?? itp .. jak mam coś na zbyciu to nie pisze,że 100gp .. tylko daje za free ..

Nie chce,że wyszło za chwile,że się tu jakoś wywyższam jaki to ja nie jestem pomagam .. oddaje rzeczy .. itp itd ... nie w tym rzecz.. tylko po prostu uważam się,za naprawę dobrego gracza .. i chociaż czuję się małym noobkiem .. co do niektórych .. sytuacji w życiu Tibijskim to się tym nie przejmuje

pamiętajcie .. najważniejsi są ludzie .. a nie głupie itemy ..

pozdrawiam wszystkich .. graczy którzy nie siedzą nad tą grą .. więcej niż 3 h dziennie bo więcej nie warto
Madrid'ista jest offline   Odpowiedz z Cytatem