Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bl@di
@ Do autoru tematu
Na co ty liczyles ? Ze Min. Giertych przeczyta to i zmieni sie na dobre ? A moze liczyles na to ze L. Kaczynski zacznie zrzucac z samolotow pieniadze ?
A moze liczyles na to kto ci zalatwi prace za granica, lub twojemu bratu?
Nic nie wiesz o patriotyzmie, tak samo jak ja i wszyscy tutaj na tym forum, przeklinamy Niemcow ze zrobili tyle zlego, ich kraj zostal znisczony - zaplacili za to, i po kilkadziesiat latach umieli sie odbudowac, a my - Polacy "zrzeramy" sie nawzajem a potem narzekamy na to ze jest zle. 40% frekwencji na wyborach i potem jest narzekanie na x prezydenta. Zastanow sie a potem narzekaj bo wnioskuje ze masz 13 lat. KThxBye.
@ Czy warto byc~?
Warto.
|
Po pierwsze to czytaj dokladniej (jak juz to liczylAS). Nie mam 13 lat... Oj zdziwko co ? Po drugie brat ma juz prace. Po 3 skoro nic nikt nie wie o patriotyzmie to skad wiesz, ze warto ?
@ Bastash
Jego dalam na przyklad. Pozatymm gdzie jest napisane, ze tylko kasa sie dla niego liczy... ? Musze Cie zdziwic ale to naprawde nie jest materialista O_o
chcialam tylko pokazac jak wielkie sa roznice miedzy zarobkami wlasnie np. w Anglii, a w Polsce.
imoeeoejeihe zaraz chyba wkleje tu swoje wypracowanie... moze wtedy mnie zrozumiecie.
"Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy."
Marta Wawrzyn/ pardon.pl
Ostatnio edytowany przez Chesterkaa - 09-04-2007 o 19:47.
|