Zobacz pojedynczy post
stary 09-04-2007, 19:49   #5
Czcibor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 10 2006

Domyślny

Cytuj:
Monte
http://tibia.pl/strona/mapa-respawnu

Wszystko na ten temat.
My się nie zrozumieliśmy mi tu chodzi o expienie tam nawet pare godzin czyli z tej mapki sie nie dowiem tak duzo gdyż ona na przyklad okazuje ze pod carlin sa Roty i są ale 2 ;/.

Cytuj:
Huwoon
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Doom Terror Pokaż post
z takimi skillami nie idz bo Cie zjedza ;f na swampie stosunkowo blisko siebie jest resp 5ciu beho, 3 sa w podziemiu (razem , radze lurowac pojedynczo) na powierzchni jeden kolo schodow , i za fire fieldem (ktorego usuwamy destroy fieldem) shovelem otwieramy dziure i masz piatego bh , food pobierasz z wszedobylskich w podziemiu rotow, zawsze tez slimy mozesz ubic dla expa (chyba ze ktos skilluje) bb , ale nie idz na bh dopoki nie masz 4 mlvl uhow i skilli 70/70
Doom to noob!
Ja moim knightem na 15 lvl ze skillami 50\50 i 3 magic spokojnie solowalem beho -.-
No własnie ja tez solowałem ze skillami 53/52 ale jednego i troche mnie zjechał zanim go zabilem (ten resp koło kazz). Mi tu chodzi o mass exp i Doom Terror sadzisz ze na 65/66 to tez jest nie opłacalne? No szkoda... Jak byś mogł mniej wiecej zaznaczyć na mapce ten resp to byłbym wdzieczny bo na tibia.pl ta mapa bardziej służy do określania miejsca huntu mniej wiecej a nie jego dokładnego planowania ;/

Ostatnio edytowany przez Czcibor - 09-04-2007 o 19:51. Powód: poprawa składni zdania
Czcibor jest offline   Odpowiedz z Cytatem