Zobacz pojedynczy post
stary 09-04-2007, 20:12   #200
darushu
Użytkownik Forum

darushu's Avatar

Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Małopolska

Imię: Darushu
Profesja: Rookstayer
Świat: Morgana
Poziom: 47
Skille: 23.29
Domyślny

Mi co jak co, brakuje na rooku Jakiegokolwiek pierscienia.

Nagrody: Wedding Ring (przydatny do zawierania zwiazkow malzenskich)-
Potrzebne rzeczy: Shovel, Rope, Duzo duzo Antidote Runes,
Wymagany Lvl - 25

Wprowadzenie:

Idziemy do NPC Amber... mowimy - hi - news - po czym ona nagle powie nam, Podpowie Nam iz gdy wracala z pewnej wyprawy niedaleko drzewa bananowca (kazdy wie gdzie to)... zaatakowaly ja kilka Amazonek i Scorpionow... Powaznie zatruta przez te drugie. zaczela uciekac... zgubila po drodze pierscien. Uratowal ją stojący na moście - Dalheim, który w ostatniej chwili uleczyl ją z zatrucia. Poprosi Nas o jego odzyskanie.

Właściwa część questa:
Idziemy na wschód od miasta... niedaleko brzegu. Na poludnie od drzewa bananowca, za drzewem, ujrzymy skryte przejscie... do rozkopania za pomocą shovela (Cos w stylu wejscia do katakumby z 7 skeletonami)
Po odkopaniu schodzimy na dol... czekaja tam na nas 3 spidery, oraz 2 bugi...
Nastepnie szukamy przejscia na poziom (-2) po czym schodzimy. Tam sytuacja sie juz pogarsza... czeka nas dosc szeroki i dlugi labirynt, w ktorym bedzie az roilo sie od poison spiderow... ale coz to dla Rookstayera
Na koncu labiryntu zaatakuje Nas 5 rotwormow, najlepszym wyjsciem jest zablokowanie drogi honeyflowerami, po czym ubijamy owe za pomoca Łuku.

Po ich zabiciu dostrzezemy na samym koncu korytarza, cialo... w ktorym znajdziemy klucz - 4602
Obok ciala znajduje sie przejscie na poziom (-3) znajduje sie tam w dosc niewielkim pomieszczeniu 7 rotwormow! Najlepszym wyjsciem jest ropowanie ich na poziom (-2) po czym usuwamy je za pomoca Łuku.

po oproznieniu pomieszczenia przechodzimy przez bramke lvlową (25lvl) Drzwi Które otwieramy za pomoca klucza... Za ktorym zacznie sie potezna jatka Schodzimy po schodach na poziom (-4) Znajdziemy sie w scenerii opuszczonych lochow, znajdowac sie beda tam 3 amazonki... W jednym z lochow kolo lozka bedzie ukryte wejscie na gore... gdzie na dziendobry przywitaja nas 3 scorpiony. Po ich zabiciu podazamy wzdluz korytarza... W srodku z nich zaatakuje nas 3 rotwormy 2 scorpiony i 1 amazonka... Po zabiciu ich idziemy na polnoc na koncu, za dwiema amazonkami znajduje sie wajcha ktora otworzy nam kraty na koncu korytarza... tak wiec wracamy sie do skrzyzowania, i podazamy na zachod... Przechodzimy przez otwarte juz kraty... Tam bedzie zejscie na dol... do sali finalowej.

znajdowac sie beda tam 3 rotwormy 5 scorpionow... po ich zabiciu... idziemy na polnoc. Skrzyni z obraczką beda chronic 3 amazonki. Po ich zabiciu bierzemy nagrode i wracamy ta samą drogą...

Uwaga: - wystepuje dosc szybki respawn, dlatego wracajac liczmy sie z ewentualnoscia trafienia na dosc duze respawny.

Wracamy do NPC Amber... Powie Nam ze ucieka z powrotem na mainland, i ze obraczke mozemy zostawic dla siebie.

Pzdr

Podlej mi drzewko!
Dziękuje za wszystkie odwiedziny

Chcesz wyrazić swoje własne zdanie na temat mojej osoby?
Zapraszam!

Wstaw mi notkę!

Ostatnio edytowany przez darushu - 09-04-2007 o 20:15.
darushu jest offline   Odpowiedz z Cytatem