@ Gangrel
Co prawda nie sprzatalam ogrodka u babci tylko zbieralam bob i go sprzedawalam ; | chce sie wziasc jak najszybciej do pracy tylko najpierw musze miec odpowiedni wiek zeby pracowac "na legalu".
@ Czarna
Ja pisalam za siebie... Ja to tak widze. Zreszta wieszkosc ludzi z moich znjaomych tez. To, ze Ty to widzisz inaczej to juz Twoja sprawa... Ja napisalam to co uwazam. Aaaa i jescze jedno uzylam slow "raczej", "w moim mniemaniu", "watpie" ... wiec gdybym uwazala tak w 100% to napisalabym "napewno" ale wiem ze sa tacy ludzie jak Ty... Zajebiscie inteligentni 6-klasisci wiedzacy wszystko i umiejacy wszystko. (to nie ironia tylko prawda) to, ze umiesz poprawnie pisac, bawic sie programami graficznymi, ladnie rysowac ... To nie znaczy ze jestes pepkiem swiata. Jestes inteligentna i nie ma co sie z tym sprzeczac. Ale wiesz inni tez sa. Szanuje Twoje zdanie. Spoko. Jestes patriota? To badz... Za 3-4 lata pogadamy o tym jescze raz kk ? (chociaz moze do tego czasu cos zmieni sie na lepsze)
zreszta patriotyzm to chyba dla kazdego co innego
"Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy."
Marta Wawrzyn/ pardon.pl
Ostatnio edytowany przez Chesterkaa - 09-04-2007 o 21:03.
|