Cytuj:
Jak tak czytam posty ludzi ktorzy pisza ze knight jest do dupy i takie tam, to odrazu wiem, ze to sa Ci ktorym ich 10 sorc/druid/pall padl na ghulu i zeby sie wyżyc zwalają wszystko na knighta, i mowi ze ich druid/sorc/pall powah !
|
No to niestety musze cię rozczarować:
1. Na ghoulu nie padłem ani razu w całej swojej tibijskiej karierze.
2. Z 4 glownych postaci ktore posiadam: 50 ek, 47 ed, 38 ms, 33 pal - to wlasnie knight jest najsłabszy pomimo skilli 82/81 trenowanych 200+ godzin.
Cytuj:
Nie osądzajcie jak sie gra knightem, skoro nigdy nim nie graliscie, albo graliscie knightem na 8lvl ze skillami 20/20 . Pograjcie sobie takim 40 knightem z dobrymi skillami, muach miodzio.
|
Ja gralem knightem i to dosc dlugo bo od 8 do 50 lvl i uwazam go za zdecydowanie najgorsza profesje. Skille mam chyba dobre bo 82/81 i do tego trenowane ręcznie przez 200+ godzin. Ciekawe ile z was ręcznie zrobilo sobie skille bez pomocy bota? 1% czy 2% forumowiczów? A jednak pomimo zażartego treningu 200-250 godzin (w tym czasie sorcem bym spokojnie wbil 60-70 lvl) lista potworow ktorych nawet nie moge hitnac za 100+ (tu juz nawet nie jest mowa o zabijaniu ale o trafianiu -.-) jest kilkakrotnie dluzsza od liczby stron tego tematu. Po co wiec jest kur*a mać ten rycerz skoro on z broni wali tak ze pożal się boże... Jestem zmuszony wobec tego do expienia na potworach ktore daja 50-200 expa i nudzą mi się po kilku godzinach. Paladyn też nie jest zbyt mocny ale trafi kazdego potwora wiec moge expic nim duzo ciekawiej niz knightem i ma srednia hitow wyzsza ale dlaczego tak jest to nie mam zamiaru tlumaczyc noobom ktorzy swoja wiedza opieraja na obliczeniu kalkulatorem besthita bo szkoda mojego zdrowia, szukajcie w poradnikach -.- O profesjach magicznych nawet nie bede wspominac bo wszyscy wiemy ze sa one najlepsze obecnie. (tzn. pomijajac noobow typu 15 lvl knight -.-) Rycerz jest niby stworzony do walki wrecz ale jak on walczy wręcz to lepiej twarz zakryć w dłoniach.
OK, już możecie na mnie jechać swoimi noobskimi odzywkami typu "a bo knight expi za darmo!1!1!1!", "a bo knight ma wiekszego beshita niz paladyn to jest lepszy!1!1!1!", "a bo knight walnie exori a druid nie walnie blablablablabla fri itanz plx", "a bo knightem to z dobrymi skillami to walisz po 300 xDxDxD roxor", "a bo sorc to ma ciagle waste i musi robic runy pod depo ashuashuashu br?".
Btw: jestem ciekawy ktorego z boss'ów mozna trafic knightem z broni bo z tego co wiem to nawet muriusa (najslabszego) ciezko w ogole trafic a co dopiero za 100+. Teraz porownajcie to z sorcem ktory muriusa zabije z visa zanim chociaz raz sie uleczy. -.-