Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ddevil
Tutaj wychodzi to, o czym wspominałem w dalszej części mojego postu. Skoro sam twierdzisz, że temat jest już wyczerpany, to po co się udzielasz? Czyż nie jest to, tak jak mówiłem, w myśl zasady "mimo że nie mam nic sensownego do powiedzenia, to muszę się odezwać, bo tak"? Bo w takim razie jaki cel miał twój post, skoro, jak sam przyznałeś, temat jest wyczerpany.
"IMHO" i pochodne od tego to też skrajna głupota. Wyrażenie swojego zdania nic nie wnosi do dyskusji! Zatem, po co w ogóle się w takim wypadku odzywać? Albo piszesz rzetelną opinie na jakiś temat, budując ją na solidnych fundamentach z argumentów, albo się nie wypowiadaj. Twoje zdanie nikogo nie interesuje (oczywiście nie chodzi tu konkretnie o TWOJE zdanie, tylko o zdanie każdego, który w ten sposób się wypowiada).
Wybacz trochę ofensywny charakter poprzedniego posta, ale tak to już bywa czasem...
|
Ktory post jest bardziej ofensywny to nie bede mowic.. ; )
Dobrze, zeby bylo Ci lzej na duszy - jestem wrednym nabijaczem postow, ktory musi wtracic swoje trzy grosze do pewnych tematow. A teraz wybacz, ale nie chce robic jeszcze wiekszego bagna w tym topicu..
Pozdrawiam z calego serca.