Zobacz pojedynczy post
stary 09-04-2007, 22:18   #152
KalasantyX
Użytkownik Forum

KalasantyX's Avatar

Data dołączenia: 01 06 2006

KalasantyX ma numer GG Dostaniesz na PW
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez seksowna_druidka Pokaż post
Zaczynasz wchodzic w kanon-evul mastach podbija swiat -.^
To mi wychodzi najlepiej, ale... :-) A pierwszą część widziałaś? Tam to był evul mastach/mastah (nie wiem jak to się pisze)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez rayza
czyon jest opentany ??
Raczej mocno wkurzony a jego moc go dodatkowo oślepia i osłabia jego wolę. Ale przez jakiś czas zastanawiałem się czy nie zrobić niektórych jego tekstów/kluczowych złych słów na czerwono (tak jak mówią potworki)

@Dużo obrazków.
Hmm... mogę teraz powiedzieć, że jak planowałem tego fake'a (i po co ja to robiłem mogłem w tibię grać) to te osiem części co tu jest miały być w czterech częściach, ale za dużo obrazków by było na część.
Tak właściwie... to nadal można uznać za wstęp do akcji właściwej a pierwsza część się skończyła po siedmiu częściach.

Cytuj:
i nie wszystko mozna zrozumiec.
Czegoś nie wiesz, pytaj. Dla mnie niektóre rzeczy są tak oczywiste (w końcu jestem twórcą nie?), że mogę zapomnieć je wam wstawić. Ale i tak powinno pomóc uważne przejrzenie całego fake'a od nowa. Waste time style.

@taki bonus @ lord of darkness I
Gdy planowałem tego fake'a to jako jedyny z tej grupki kozaków miał zginąć Vincent A było odwrotnie a sam Vincent to teraz evul mastah.

Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 09-04-2007 o 23:37.
KalasantyX jest offline   Odpowiedz z Cytatem