Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mad-Sin
@Que~
Odnośnie rozgłosu.
A co Ty myślisz? Medii nie obchodzą czyjeś dobre strony. One potrzebują sensacji, więc wyciągają największe brudy, aby zarobić!
|
Nie tylko media służą rozgłosowi... Coraz częściej widuję reklamy Czech, Grecji, czy nawet Kenii. Polska w coś takiego nie inwestuje, a jak przychodzi do powiedzenia czegoś dobrego o nas innym państwom nasi rzecznicy mają związane języki.
Cytuj:
@bl@di
Nie masz nic ciekawego do powiedzenia? To wyjdź, ochłoń i wróć.
|
Albo i nie.
Podejmując kłótnię z mniej inteligentnym sama zaniżasz swoją inteligencję. Innymi słowy fajny flame, można się pośmiać a nawet posprzeczać, ale bez przesady.
Cytuj:
temat
Czy warto byc patriota w naszym kraju w dzisejszych czasach ?
odp
NIE!!
|
Łał! I wyczerpałeś nam wątek... Wybacz nam, ale mógłbyś poprzeć argumentami swoje stanowisko, jako że my niemądrzy ludzie nie potrafimy pojąć całej zawiłości uwarunkowań twego skrótu myślowego, tak abyśmy byli w stanie zrozumieć jak zawiłe przemyślenia doprowadziły cię do takowej ostatecznej konkluzji?
Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Gangrel
Tu się mylisz. Moi dziadkowie mieszkają w Berlinie i mówią że już ich szlag trafia na widok reklam Krakowa w ich mediach.
|
Więc Kraków się w Niemczech reklamuje? Ciekawe... Nie wiem tego, to fakt, nie mogę wiedzieć wszystkiego (a nawet bym nie chciał), nie mogę się jednak oprzeć wrażeniu, że to jeden z nielicznych wyjątków...
Tak czy inaczej zwracam honor. (Tutaj akurat wierzę ci na słowo

)