Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Withord
Sposób expienia knightem nie zmienił się od xxx updateów.
|
Skoro się nie zmienił a kiedyś był uważany za dobry to skąd opowieści o "udupieniu" knighta? Jak dla mnie to kliniczny przejaw zwykłej zawiści, że już nie jest się tą jedyną, najlepszą profesją.
Cytuj:
I wiesz co ci powiem? Było lepiej. Jak już wspomniałem wyżej osoby grające postaciami magicznymi cieszyły się większym szacunkiem. Druid powyżej 20 poziomu był rozchwytywany (chociażby na desert quest).
|
Ten, jak to nazywasz "szacunek" wynikał li tylko z małej liczby osób grających postaciami magicznymi. A dlaczego wtedy było ich mało? Czy aby przypadkiem nie dlatego, ze granie/expienie nimi było w tamtych czasach g**niane? (w porównaniu z knightem zwłaszcza)
Cytuj:
Spróbój grać rycerzem jak bezmózga małpa rzucając się bezsensu w hordy potworów, o blokowaniu już nie wspominając, to zobaczymy jak ci pójdzie 
|
Taktyka walki owszem, wymaga zastanowienia ale to dotyczy wszystkich profesji. Sama walka knightem jest znacznie łatwiejsza choćby przez to że jest w stanie zadawać ciosy z każdego ustawienia, nawet stojąc plecami i na skos od celu.
Cytuj:
A tak pozatym to najwięcej myślenia w tej grze jest chyba przy questach czyż nie? I to nie zależnie od profesji. No chyba ze ktoś robi ze spoilera no ale to już inna para kaloszy...
|
Tak szczerze, ilu znasz ludzi którym się jeszcze chce?

W końcu znacznie prościej jest nabić 10mln expa w 1 dzień niż poświęcić parę godzin na rozgryzienie tajemnicy sierotki przygarniętej przez błękitne dżiny (kiedyś mi się uda...

)