Zobacz pojedynczy post
stary 04-11-2003, 18:27   #32
Owoc
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 10 2003

Domyślny Bez przesady z AFK!

Nie każdy AFK jest "zły", wiadomo że tacy co zamiast się wylogować i iść na podwórko zostają w Tibii i wychodzą na podwórko ale POZOSTAWANIE AFK JEST (IMO) JEDNYM Z NAJLEPSZYCH SPOSOBÓW NA UNIKNIĘCIE PROBLEMÓW Z LOGOWANIEM !
Ja jak np. gram o 11:00 czy 15:00 (kiedy jeszcze nie ma problemów z logowaniem) gram w Tibię i muszę wyjść / odejść od kompa (niezależnie od tego na jak długo) to nie jestem głupi żeby dawać logouta i już nie wrócić tylko biegne do najbliższego depo, wchodzę na najwyższe piętro (tam nigdy nie ma tłoku = nikomu nie przeszkadzam ) i zostaje AFK. I jak wracam o np. 18:00 to mogę spox grać. Logout po 14:00 = możliwość wystąpienia problemów z logowaniem. A jak dasz logouta po, powiedzmy 17:30 TO JUŻ NIE WRÓCISZ! :rolleyes:
A co do zapchania serverów to winą jest głównie:
a) AFK typu "zamiast się wylogować i iść na podwórko zostają w Tibii i wychodzą na podwórko"
b) MULTICLIENT!!! Narobili se np. UH makerów poinstalowali MC i serv zapchany :rolleyes:
c) AFK tacy jak ja :rolleyes:
Muszę to przyznać
Ale jest to bez wątpienia prosty i skuteczny sposób na uniknięcie problemów z logowaniem

Teraz już nie gram w Tibię. UT2004/GW!
Owoc jest offline   Odpowiedz z Cytatem