Cytuj:
Tabele zdaja sie przeczyc.
|
Tripida Master Sorcerer +14,507,378
Seromontis Elite Knight +9,804,052
Reszta nie pguje a te 5M to przepasc w szybkosci expienia na tym poziomie.
Ale nie w tym problem ze knight expi troche wolniej bo tak naprawde malo komu to przeszkadza. Prawdziwe wady knighta ktore ludziom (a przynajmniej mi) przeszkadzaja w zabawie to:
1. knight jest najgorszy w solowaniu potworów (jak coś się szybko leczy to knight musi wolac pomoc >.>)
2. knight jest najgorszy w huntowaniu potworów (0 expa i przeważnie denny loot, czasem nawet waste >.>)
3. knight expiac solo ma mega powah giga super W-A-S-T-E na mocnych potworach co w efekcie wyklucza mu mase miejscowek i zostają g*wna typu zolwie
4. przygotowanie postaci do ciekawej gry zajmuje mu najwiecej (inne profesje juz od 33 lvl moga calkiem dobrze sie bawic a knight nie dosc ze musi wbic ten lvl to jeszcze wytrenowac skille przez 200+ godzin >.>)
5. najmniejszy wybór miejscówek do expienia spowodowany sytuacją z punktu 3
6. Dla początkującego gracza jest to wbrew ogólnie panującej opinii najbardziej odrażająca i zniechęcająca profesja (ew. druga po paladynie ktorego takze nooby nie potrafia okiełznać) w czasie kiedy chodza po jaskinii i widza hity sorcow z rozdzek w porownaniu ze swoimi (efekt: populacja knightow drastycznie maleje)
Mówcie co chcecie ale ja to pisze z wlasnego doswiadczenia. Najbardziej mi przeszkadza w grze knightem to ze jest ciotą na mocnych potworach i g*wno im robi. Mniej mi przeszkadza to ze wolno expi chociaz na pewno nie jest to przyjemne >.>
Grajac knightem NIE czujesz ze jestes coraz lepszy bo mimo nowych lvli caly czas bijesz z broni tak samo i to jest wkur*iające i bezsensowne.
Cytuj:
zmien gre/ zmien klase/ idz na forum bravo.pl ?
|
done/done/nie bo tam nie bedzie takiej polewy z dzieci neo jak tutaj