Zobacz pojedynczy post
stary 10-04-2007, 13:32   #14
Czcibor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 10 2006

Cool No cóż

Cytuj:
Rookslayer of Dolera
Jak tak bardzo chcesz możesz iść pod Fibule. Trzeba kupić klucz u biedaka na południu, za 800gp, potym wchodzisz do studni w mieście otwierasz drzwi i zchodzisz w dół. Udajesz się do drzwi na dole po prawej(w lewo są roty, na dole w prawo jest ślepy korytarz, a na lewo jest "pułapka", zejście w dół bez rope placa. Na dole jest para drzwi. Po lewej do pewnego questa(tochyba jeszcze nie QS biorąc pod uwage że to trudny quest), a po prawej do teleporta który teleportnie nas do ślepego korytarza opisanego wyżej. Ale wracając do drzwi to dalej są 2 drabinki prowadzące do "miasta" z beholderami i skeletami(jak się za daleko zapuścisz to trafisz na DSa, ale i tak łatwo przed nim zwiać. Możliwość ropania beho.
Uff, ale sie rozgadałem.
Dzieki ale na no właśnie jak spotkam tego ds to juz se nie poexpie

Cytuj:
Nadol
Cytuj:
Lepiej idź na zamek kolo Ab'Dendriel.
A po drugie jak już chcesz iść na te behlodery to zapraszam do Hell Gate tam jest ich tyle że nie będziesz spał po nocach z wrażenia
No ale po 1. to klucz do HG kosztuje 5k wiec jak dedne to 5k w plecy a po drugie czytajac http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=133468 troche mi się odechciało bo jak tam wejde to zdaże się zesrać zanim wyjde ;]

Cytuj:
HabibMarwanBack
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Huwoon Pokaż post
Doom to noob!
Ja moim knightem na 15 lvl ze skillami 50\50 i 3 magic spokojnie solowalem beho -.-
No właśnie: "solowałeś". My mówimy tutaj o expieniu .Tak jak kolega wcześniej wspomniał musisz mieć 4 mlvl aby móc używać Uhów. Takie skile właściwie starczą, ale czy mógłbyś napisać jakiej broni będziesz używać? Osobiście radzę używać broni dwuręcznej, beholder atakuje tylko z magii. Myślę, że wiesz aby ustawić Uhy na Hotkeya? Jeśli wybierasz się na resp wiekszej ilości beho to uważam,że masz zbyt mały level. Beholder potrafi uderzyć za 40+ więc gdybyś dostawał od kilku naraz ... Jest duże ryzyko zgonu.
Aaa i z Beho możesz mieć bardzo ładnego loota ~beholder shield//Q.Rod czy Two-handed sword

Życzę powodzenia!
Niestety broni two handed nie mam bo Giant sword za drogi dla mnie narazie tylko z FS chodze ale BS moge kupic. EQ moje to Dragon shield, FS, Plate Legs, Kina Armor, Crown helmet. Jak cuś to ja mam sorka wiec moge go postawic, oszyscic z gfb wszystko i przelogowac sie na kine

Nuvemem wielkie dzieki za mapki!!! Na solo z beho byłem i jakos gucias wyszlo. No ale nie bede się pchał tam gdzie mnie nie chcą doskilluje do 70/70 i magica dorobie bo mam narazie 2 i 93% i na 20lv tam pójde...

EDIT;
Mam możliwość expienia z Avengerem i oczywiscie AoL na sobie wiec może już mógłbym tam iść??

Ostatnio edytowany przez Czcibor - 10-04-2007 o 13:34. Powód: nowść
Czcibor jest offline   Odpowiedz z Cytatem