Cytuj:
Knightowi zostają gówna jak zolwie? Wątpie żeby było to gorsze w expie i kasie niż jakies jak dla sorca dragi
|
W kasie nie, w expie tak.
Cytuj:
Widziales kiedys jak sorc robi np. DHQ solo? A widziałes jak robi Knight?
|
Sorc kilkanascie sekund, knight tez kilkanascie ale minut. Efekt ten sam.
Cytuj:
Oprócz żołwi są też małpy, lizardy itp.
|
Orki pod thais, swamp trolle w veno, rotwormy na darashii etc -.-
Cytuj:
ty chyba nigdy nie grałes knightem, ja widze po Twoich postach.
|
Haha i kto to mowi 12 lvl knight -.-
Cytuj:
PVP - sorc pada na wojnie/ataku noob charów PK/ataku pk w chwile.
|
Knight tez, sekunde pozniej.
Cytuj:
Sam byłem z kumplem na dragach, staneliśmy obok respa, wpadł jakis 50 ms, Mort hur 2x i pada kumpel druid. Mi zostało 2/3 hp, prawie zdązylem loot z kumpla wziąc, a potem jeszcze uciekłem na loozie temu kolesiowi
|
Kumpel mial 2 czy 3 razy nizszy level od tego ms? A i za ile kupil chara na allegro?
Cytuj:
Takich ataków miałem ok. 10, ani razu nie padłem moim knightem
|
Wow, gratz -.-
Cytuj:
co z tego ze tylko 42 lvl to nie ma znaczenia biorąc pod uwage ze inny ms/ed/rp do tego lvl padaja po 10+ razy
|
Pada gracz a nie profesja.
Cytuj:
Jakos malo kto poza Toba z tego powodu placze.
|
Zapraszam na proposals.
a 47 ed jakos nie mam waste
Cytuj:
trudno sie nie zgodzic, ale 200 godzin jest sporo zawyzone, poza tym trening w przeciwienstwie do expienia nie musi absorbowac uwagi i mozna sie podczas wbijania kolejnych skillow zajac czyms innym.
|
Na slime nie da rady (pada co minute)
kolejny raz mam sie odwolac do mojego ed?
Cytuj:
Nikomu nie wmowisz, ze sorc, wymagajacy praktyki w uzywaniu visa, dobrego doboru wandow, wypelnienia plecaka w odpowiednich ilosciach manasami i innym stuffem a przede wszystkim rozsadnej gry i nie rzucania sie w zbyt duze grupy przeciwnika jest latwiejszy w prowadzeniu niz knight ktory leci przed siebie, zaznacza przeciwnika, czasem sie leczy i otwiera ciala w poszukiwaniu kasy ..
|
Wejdz knightem na 2 guardy a potem sorcem. Zobaczysz kto padnie pierwszy. (ofc zakladajac normalne expienie knighta czyli ful atak)
Cytuj:
Poza tym to nie populacja knightow maleje, tylko sorcow rosnie.
|
I jedno i drugie.