Zobacz pojedynczy post
stary 10-04-2007, 13:52   #302
sat
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 09 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom mag.: 49
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez avenmanti Pokaż post
Za to knight ma tak naprawde tylko 1 uzyteczny czar - exurę. Resztę mozna o kant dupy rozwalic, nawet te smieszne exori. (koszt=full mana)
nawet nie wiesz jak to smieszne exori moze zadecydowac o zgonie w takim tombie. sprobuj wziasc palkiem na klate 4 vampy, to bedziesz wiedzial o czym mowie

Cytuj:
Swoja droga: knight z broni tez za mocny nie jest. Mam skille 82/81 i jest wiele potworow ktorych w ogole nie jestem w stanie trafic, a srednia hitow w stosunku do paladyna pozostawia wiele do zyczenia.
no widzisz, a palek, sorc czy druid jak maja w cholere sd to moga wszystko ubic. ja jakos nie bije potworow za wiecej niz 900 expa i nie narzekam.

Cytuj:
Poza tym: na hlvl paladyn jest lepszym blokerem niz knight. Bez exety res da sie spokojnie obejsc na huntach - od tego sa rampy, schody, ropy i inne g*wna, za to koszty huncenia z palem na blocku sa duzo mniejsze niz knightem bo exura vita >>> UH. Wiem co mowie bo sam jak blokowalem swoim 50 ek to niezbyt czesto trzeba bylo uzywac exetę bo praktycznie na kazdym powaznym huncie sa schody niedaleko.
skoto twierdzisz, ze challenge jest calkowicie niepotrzebne, to znaczy, ze nigdy porzadnym huncie z dobrym blokerem nie byles. na 50 levie to przepraszam, ale jaki powazny hunt to byl? dragi w ven? guardy pod kazo? moze minoski w mint?
sat jest offline   Odpowiedz z Cytatem