Cytuj:
Oryginalnie napisane przez avenmanti
Za to knight ma tak naprawde tylko 1 uzyteczny czar - exurę. Resztę mozna o kant dupy rozwalic, nawet te smieszne exori. (koszt=full mana)
|
nawet nie wiesz jak to smieszne exori moze zadecydowac o zgonie w takim tombie. sprobuj wziasc palkiem na klate 4 vampy, to bedziesz wiedzial o czym mowie
Cytuj:
Swoja droga: knight z broni tez za mocny nie jest. Mam skille 82/81 i jest wiele potworow ktorych w ogole nie jestem w stanie trafic, a srednia hitow w stosunku do paladyna pozostawia wiele do zyczenia.
|
no widzisz, a palek, sorc czy druid jak maja w cholere sd to moga wszystko ubic. ja jakos nie bije potworow za wiecej niz 900 expa i nie narzekam.
Cytuj:
Poza tym: na hlvl paladyn jest lepszym blokerem niz knight. Bez exety res da sie spokojnie obejsc na huntach - od tego sa rampy, schody, ropy i inne g*wna, za to koszty huncenia z palem na blocku sa duzo mniejsze niz knightem bo exura vita >>> UH. Wiem co mowie bo sam jak blokowalem swoim 50 ek to niezbyt czesto trzeba bylo uzywac exetę bo praktycznie na kazdym powaznym huncie sa schody niedaleko.
|
skoto twierdzisz, ze challenge jest calkowicie niepotrzebne, to znaczy, ze nigdy porzadnym huncie z dobrym blokerem nie byles. na 50 levie to przepraszam, ale jaki powazny hunt to byl? dragi w ven? guardy pod kazo? moze minoski w mint?