Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Odyniecq
Podszył się? LOL
Nie moja wina, że sprzedając mi postać nie wspomniałeś nic że masz konto na tibia.pl
A pozatym miałeś się już nie mieszać w tibię ^.-
Dla tych co nie wierzą to przypomnij sobie Bezok i napisz kto ma rację. Pamiętasz wspólne hydry jakieś 2 tygodnie temu? Co siedzieliśmy z 4h prawie i jedyne co spadło to jak pamiętam 2 knight army i jakieś inne gówna. I niby skąd to wiem, skoro nikt nas tam nie odwiedzał? Jedynie się jakiś knight chyba z Atmosphere pytał kiedy kończymy, ale nie pamiętam nicka.
Dlatego pomyśl czy to ja czy nie.
A co do tego że goniłem jakiegoś 30 lvla po całej mapie to nic o tym nie wiem, musiał jeszcze stary owner grać więc ja się nie przyznaję do tego.
|
Taka przyjacielska rada (z racji tego że też nie lubisz Naro frejera~) tu ludzie nie lubią gdy ktoś wyraża swoją opinie, wiem to z własnego doświadczenia,a po za tym oprocz grupki nielicznych (na palcach ręki drwala można ich zliczyc) postują tutaj osły i niedojeby którzy emocje z realnego życia przelewają na tą gre dowartościowywujac się w ten sam sposób.
Życze Ci miłej gry na tym servie, aczkolwiek jest on skończony, mówie tak bo wiem - wkońcu jestem tu legendą aye?