Apr 04 2006, 18:59:11 CET Killed at Level 27 by a demon skeleton
Apr 06 2007, 08:28:45 CEST Died at Level 39 by a demon skeleton
Historie lubią się powtarzać?
Ostatnio aktualizowałem notkę pod accountem, nie mam miejsca by dodawać kolejne zgony na kickach/freezach więc stare kasuję i dodaję nowe ale ten pierwszy zostawiłem - i przy takim zestawieniu jak macie powyżej widać że przez cały rok nabiłem w zasadzie tylko 10 poziomów...
Cały rok.
Fakt że często po seryjnych śmierciach jak na przykład 3 kicki w tydzień dawałem sobie spokój na miesiąc czy dwa ale i tak prawie wogóle się nie rusza.
Ostatnio grałem trochę, nabiłem 2 lvle i potem 3 w dół, teraz nabiłem jeden a potem account banned i nie mogę dobić drugiego i potem znowu mnie zatłucze coś i tak w koło...
Mam dwie propozycje:
-namówić Świątka do gry w tibię, wtedy sam będzie się wkurzał na kicki i coś z tym zrobi
-dowiedzieć się co za *(&%*&$ nuby cały czas blokują IP i wytłumaczyć im w jakiś zapadający w pamięć sposób - na przykład odciąć im prąd i powiedzieć że przyłączy się z powrotem za 30 minut. I tak kilka razy dziennie.
Albo sklepać, brutalne acz bardzo proste rozwiązanie.

Odrabiaaamyyy!
Jak tylko zdejmie blokadę na IP dobiję 38
Aaa i jeszcze
CINEK Ty robiłeś tego Spike Sword Questa - jak tam dojść?
Zszedłem do drugiej jaskini z FD, wytłukłem wszystko ale dalej nie wiem co robić - jest tam jakaś wajcha ale za lawą i nie wiem jak do niej dojść...
Ta Tibia zaczyna przypominać Tomb Raider coś
A i jeszcze
21:05 You advanced from Level 37 to Level 38.
Skrina wcięło ale i tak to nic ciekawego, dam jak wbiję 40