Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bl@di
@up
gadasz glupoty cioto, niewiesz w jakich okolicznoscich padlem wiec zamknij du**.
|
Nie obchodzi mnie w jakich, juz sam fakt ze padles mnie smieszy, bo sie uwazasz za jakiegos 'miszcza pvp'
btw. wobec braku argumentow bedziesz teraz rzucac jakimis tekstami z ulicy? to z gory uprzedzam - odpusc sobie, na mnie to nie dziala, bo takimi tekstami nie robisz opinii mi, tylko sobie
Cytuj:
Gadasz ze padam od jakis 10 lvl mniejszych a sam nigdy nie widzialem pk na oczy,
|
Nie rozumiem? jesli mialo byc ze to JA nie widzialem pk na oczy, to niestety znowu jestes w bledzie
Cytuj:
a cos wspomniales ze grasz na pvp od 3 lat, hmm wnioskuje ze z pvp na non-pvp sie przeniosles z wiadomego powodu.
|
i poraz kolejny sie mylisz ;] na non pvp przenioslem sie ze wzgledu na kumpli, najpierw gdy elve wrocila do tibii, zaczela tam grac to tez sie przenioslem, a zaraz za nami dolaczyla reszta
Cytuj:
Jeszcze raczysz mi durniu wypomniac ze padam od ludzi na thorii, gdzie ty bys z dp nie wyszedl.
|
nie wyszedlbym, bo nie mam tam chara i widzac jacy idioci tam graja, nie mam zamiaru robic
Cytuj:
Gowno wiesz o tym servie to moze lepiej zamknac sie i nie udzielac bo twoja madrosc juz Cie chyba przerosla. n/c amagad.
|
gowno wiem o tym servie, bo gowno mnie on obchodzi; powiedzialem juz, jak chcesz to zrob sobie chara na valorii i mozemy sie zmierzyc (25+ lvle), a jak nie to idz zawladnac thoria