Cytuj:
Oryginalnie napisane przez avenmanti
Omg a kogo to obchodzi ile on wbija? Lol czlowieku ja tu gadam o zwyklych ludziach co sie loguja do tibii na 2-3 h dla zabawy a nie o jakims nalogowcu co pocina 8h/dobe (bo na wiecej stamina nie daje ale tez by cial -.-) Zabijanie bossów to Z-A-B-A-W-A zwlaszcza jak sie solo zabija a knightem nie zabijesz wiec zostaje ci nudny train i jakies tam poronione expowiska z potworami po 100 expa. Zreszta ten twoj seromontis i tak wbija mniej niz sorce i druty >.>
|
Żałosny jesteś... wyobrażasz sobie Seromontisa na żółwiach? Bo ja nie -.-.
250 EK może expić na Dragach, Dl'ach... widać, że nie masz jeszcze pojęcia o Tibii -.-. No tak jakbyś nie zauważył to bossy bloczy Knight... -.-, a nie ten twój super evul sorek, któremu skończy się mana i widzi napis "You are dendka". No ja znam zwykłych ludzi, którzy mają czas na wszystko i grają po 7h... 8h to jest nałogowiec? Looknij na ludzi ktorzy grają po 12-14h to są nałogowcy... 8h dziennie można różnie rozłożyć... przychodzisz z budy siadasz na 3h i idziesz gdzieś gdzie ci się podoba przychodzisz koło 20 i grasz 4-5h, no chyba, że chodzisz spać o 20 po dobranocce to nie mamy o czym gadać.
Pozdro Bax.
To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś.
Jeżeli nie znasz ich przydomku.
To znaczy, że nie rozumiesz mnie.
Jeżeli mnie nie rozumiesz.
To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY!
NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU!
You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft.