Cytuj:
Sorc kilkanascie/ dziesiat leveli pozniej.
|
Sorc moze zrobic na 100 lvlu, pokaz mi jak knightem robisz kilkadziesiat leveli wczesniej.
Cytuj:
zakladajac ze ma 3x tyle hp - na pewno nie bedzie to sekunda, a juz na pewno wystarczajaco czasu zeby zaczal sie leczyc.
|
Jesli combo przewyzsza ilosc hp sorca to bez problemu radzi sobie rowniez z knightem.
Cytuj:
Zakladajac normalne expienie knighta, knight na guardach sie nie znajdzie. Wyprobuj to samo na elfach.
|
Zakladajac normalne przeludnienie elf fortess po ostatnim update zrobisz tam max 5k/h tyle co w zamku w ab.
Cytuj:
Żałosny jesteś... wyobrażasz sobie Seromontisa na żółwiach? Bo ja nie -.-.
250 EK może expić na Dragach, Dl'ach... widać, że nie masz jeszcze pojęcia o Tibii -.-
|
Ja pisze o 50 lvl, ty piszesz o 250 lvl.
Cytuj:
No tak jakbyś nie zauważył to bossy bloczy Knight... -.-, a nie ten twój super evul sorek, któremu skończy się mana i widzi napis "You are dendka".
|
A sorc nie dosc ze sam sobie bloknie bossa to jeszcze go zabije. Wyjatek jest tylko jeden - orshabaal.
Cytuj:
8h to jest nałogowiec? Looknij na ludzi ktorzy grają po 12-14h to są nałogowcy... 8h dziennie można różnie rozłożyć... przychodzisz z budy siadasz na 3h i idziesz gdzieś gdzie ci się podoba przychodzisz koło 20 i grasz 4-5h, no chyba, że chodzisz spać o 20 po dobranocce to nie mamy o czym gadać.
|
A po 2 latach budzisz sie w szpitalu.