Zobacz pojedynczy post
stary 10-04-2007, 19:47   #16
Dark Brozyn
Użytkownik Forum

Dark Brozyn's Avatar

Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Śląsk/Pyskowice

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pandoria
Poziom: 174
Skille: 105/73
Poziom mag.: 23
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez WardanceR Pokaż post
Pozwole sobie na malego offtopa.
Jeszcze kilka miesiecy/tygodni temu, gdy trwala wojna jakies 90% servera trzymalo strone DoA. Byli naladowani stereotypem, ze Glamour to pa, pk i wszystko co najgorsze. Po prostu nie mogli dopuscic aby oni wygrali bo to bylby koniec. I nie do puscili, uzywajac wszystkich metod, nie zawsze legalnych nie zawsze fair-play. Jak mozna zauwazyc na filmie kilkunastu czlonkow Gramour nie bylo w stanie przeciwstawic sie hordzie naplywajacej ze strony "The Trio" i Tie Pogromcy.
Teraz jest juz dawno po wojnie, i co? I aktualnie najlepsza gildia na serverze (oprocz Tala Khan) poczula wladze. Poczula power. Co z tego ze Pandoria jest wolna od takich graczy jak Yaltar Ascalioth czy Sibon Faur. Co z tego skoro caly legion sorcow miedzy 50 a 90 lvlem z takimi kretynami jak Galholt czy Raziel Vando na czele stara sie pokazac calemu swiatu jacy to oni sa potezni i wszechmogacy. Zastraszajac i zabijajac 34-40 lvle podnosza swoje morale. Gdyby jeszcze mieli jakies zadziwiajace umiejetnosci w PvP, zrozumialbym. Ale oni nie pokazuja nic, a nic nowego, po dostaniu sie do Beyond The Obvious maja sie na bogów Zdarza sie. I nie mowie tego z wlasnego doswiadczenia, a z przypadkow innych graczy. Oby sie doczekali marnego i bolesnego konca

Pozdrawiam, Wardancer.
hehehe a czego Ty się spodziewałeś ?na każdym serwie zawsze jest PA. Teraz najlepszym sposobem na pogranie to lizanie dupy mojej gildi. Możesz mi posprzedawać hmmki za 1k albo providerować red pieces~ i zawsze się za Tobą wstawie a wierz mi że w gildi się świetnie rozumiemy i jak mówimy żeby kogoś nie tykać to tak jest.[/szczery] xDD

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez slawek112 Pokaż post
mam pytanie gdzie jest miejsce z demonami szkieletorami tylko tak żeby tam dojść bez gigantów i gs i deold widoł
21:24 Zarazestor Masumil [9]: nic jurz
Dark Brozyn jest offline   Odpowiedz z Cytatem