Cytuj:
pokaz mi sorca ktory przezyje tam na 100 levelu w sytuacji gdy 140-150 levelowi knighci miewali problemy ..
|
Od czego sa SSA?
Jestem ciekaw na jakiej podstawie tak twierdzisz ;>
Cytuj:
nie wykrecaj kota ogonem.
|
Że co?
Cytuj:
Dlatego ze wy mowicie SORC NIE WALI ZA DARMO (325 gp SD a taifun wali po 1,2k w potwory) a palladyn? 3-5k kosztuje infernal bolt i mi sei wydaje ze w czloweika wiecej niz 300 nie walnie
|
Policz sobie teraz combo infernal+sd i wyjdzie prawie tyle co taifun. To co dopiero ma powiedziec knight ktory z ice rapiera walnie z duzym szczesciem 250 w czlowieka a ze zwyklej broni to 150-160 max i to w takiego golego bo w opancerzonego hity wchodza po 50 z SCA.
Cytuj:
2) palladyn jest we wszystkim dobry ale w niczym doskonaly ,pora zeby w czyms byl doskonaly
|
Jesli pal nie jest doskonaly w dystansie to co dopiero ma powiedziec knight z broni?
Cytuj:
Sam mam knight 70skille i bije guarda 150hp spokojnie.
|
Czesciej nie trafiasz w ogole. (chmurka, gwiazdki, whatever)
Cytuj:
Druid tyle nie walnie z rózdzki(nawet z najlepszej)
|
A wiesz co to jest exori vis?
Cytuj:
Zrób sobie knighta wbij 70 skile kup war hammer i zobaczysz ze jest lepszy od druida.I więcej nie czepiaj sie tej profesji jest GZ i kropka!
|
Ok i bede tracil po 2 uhy na jednego guarda. (swoim 50 knightem z 82/81 i giant swordem trace 1 UH na ok. 2 guardy więc waste w ch*j jest)
Cytuj:
Palek ma najslabsze hity ze wszystkich profesji
|
Jesli liczymy srednia to pal ma wyzsza niz knight.
Cytuj:
Trzeba zakładać możliwość użycia Stealth Ringa przez rycerza.
|
Ciekawy jestem ile % 50+ rycerzy nosi stealth ring? Pewnie nie więcej jak 2-5... Ja na 40-50 lvl nie nosilem go bo do niczego mi sie nie przydawal, nie sadze zeby na wyzszym lvlu sytuacja wygladala znaczaco inaczej.
Cytuj:
Zacznijmy od tego, ze knight ze stealth ringiem wogole nie dalby sie trapnac .. Wogole nawet bez ringa trudno dac sie trapnac ludziom z levelami o polowe mniejszymi w liczbie ponizej 10.
|
Bedac przy kompie - zgodze sie. Ale wez pod uwage ze on mogl skillowac. (knight to tak dupna profesja ze nawet na 60 lvl czesto nie jest wystarczajaco przygotowana do gry i musi trenowac przed expem)