Zobacz pojedynczy post
stary 04-10-2004, 20:03   #11
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.

Matheous ma numer GG 2872460 Matheous ma login Tlenu emcid@tlen.pl
Domyślny

TheNatoorat i Omega-gdyby byla reputacja dostalibyscie ode mnie obaj po duuuuuuzym plusiku... Czemu? Za uswiadomienie mi kilku fajnych rzeczy
a)Noober-fes, gralem w BG kilka razy i sie nawet nie kaplem... A co do Gothica-to prawdopodobnie to jest kopia z BG a nie w BG byla kopia Gothica Zreszta na jednym forum BG sie goscie nawet wypowiadaja ze motyw z nooberem zaczeli kopiowac w innych rpgach... ALE FES ZE SIE NIE KAPLEM ZE TAM JEST NOOB_ER... Ja pitoooleee...
b)Noob Saibot=Tobias Boon o qzwa ja jakis uposledzony jestem... FEEESSSS...
Takze dzieki za uswiadomienie
A co do pochodzen(zeby nie bylo full OT ale musialem to wyzej napisac):
newbie juz piknie wyjasnione newly being(zreszta tez sie z trudem kaplem;P)
a noob to pewnie ktos to kiedys znieksztalcil... I tak wole okreslenie 'lame' ale w Tibii sie tak glupio przyjelo Ale mysle ze jest podobnie jak powiedzial Dobo-sambadi kiedys napisal zamiast newbie 'noob' a po pewnym czasie madrzy gracze to rozgalezili...Zreszta czasami sie zdarza ze niektorzy mowia ze noob to po prostu newbie i tyle, a u innych po prostu sie przyjelo ze noob to lama a newbie to poczatkujacy... W sumie newbie tez tak brzmi milej dla ucha-w SC tez(lol jakie nawiazanie) czytalem taki artykul(tj nie w sc ale na jakims www o sc) ze wlasnie tam nie wyzywaja od lam nowoprzybylych tylko nowoprzybyly to newbie to pewno potrzebowali okreslenia na lame i dali lama lamer, wszystkie przeklenstwa i cos jak negatywny-newbie czyli NOOOOOOB
Ale sie rozpisalem... A w sumie to jest lanie wody, bo nad tym pochodzeniem nic nie myslalem tylko pisze co mi palce na klawe przyniosa(lol) po prostu chcialem napisac to jaki ja jestem gupi