(nowy post nienawiazuje do wczesniejszych rozmow)
Posiadam RP 49 lvl .. nie wazny .. ( jaki swait i jaki name ) i EK 36
I moim zdaniem powino sie naprawic :
.. ( mam skile 84 dysta .. i niezwykle denerwuje mnie to ze jak uciekam .. przed monsterem Hity spadaja do 1/5 lub wogle nie trafiam POwini to zmienic nie zeby odrazu walil on perfekcyjnie jak z blokerem ) ale.. zeby hity podbily do 3/5 - 2/5 i nie pudlowal tak czesto

to mnie denerwuje .. ( Pall jest bardzo dobra postacia . mozna przysciac ze najlepsza ) hehe .. ale jest jeszcze maly szczegul mogli by zmienic spears ( lamanie ani cena nie przeszkadza natomiast CAP .. z 20 mogli by zmiejszyc do 10 oz to tez przeszkadza na miejszym lvl .. dlatego zaden pal jesli zaczyna na danym servie * nie mam kumpli kturzy mu udostepnia summona * podaje sie bo naprwde PAL jest nacierzsza postacia do skilowania ...
Knight - do niego nie mam zbyt duzych zastrzezen ( jedynie to co i w palu .. zauwazylem ze gdy wale np w cycka z Lance * ja wale axem* to raz wale duzo a raz malo .. mogli by troche wyrownac hity nie zeby byly cigle takie same. ... ale nie tak zroznicowane .. ja teraz ( to tak jak z rozczkami srednie sa ) tak samo u knight i pal by sie przydalo ..
Druit -- postac niezwykle prosta.. i pospolita .. dobra do zarabiania

.. cos jednak nie pasuje ma za malo skilli ( ofensywnych ) tylko pacc ratuje .. to powino sie zmienic.. nie musi on zaraz dostac UE ;/ to by bylo zwalone ale. jakis niewielki skili .. co wali 5 kratek do przodu ( BEZ PACA ).. i tez na malym lvl jaby sie go dostawalo ( najlepiej gdzyby to byl skill od energi

) bylo by git es..
NAJGORSZE Rozdzki .. to powino sie zmienic.. dla mnie jako pala i knight jest niesamowite ich zabic natomiast oni

wala nas.. DOBRE EQ dla sorc i drut ... a ich zabicie jest bardzo uciazliwe ( pallowi jeszcze jak uciekaja dosc szybki pozostaje tylko uzywac runkow) .. .. ROZDZKI .. nie powiny walic tak samo jak na FUL def.. i bloczenie potworow ( wogle nie powino byc do pomyslenia aby druid walil cyca ( bloczac go ) to jest dal mnie niedopuszczalne... jak bloczyc to nie walic tak samo jak na max attak

to jest glupie..
Sorc .. Ta postac jest zawsze najsilniejsza na duzym lvl .. tylko te ROZDZKI ...
I sprawa nawazniejsza .. walenie.. z runow lub skilow np : UE .. EXPLO . GFB . to powino sie zmienc .. UE ( sorc w kazdym kierunku tworzy figure ... kwadrat z UE i MOIM ZDANIEM TO dziwne alepowino walic czym dalej od sorca tym slabiej naprzyklad jedno pole.. od sorca najszilniejszy hit .. a potem juz slabnie.. nie duzo ... ale powino slabnac

... tak samo GFB .. walimy w dana osobe/monstera/ ( ogulnie celu ) to powino slabnac ..
Exori to wporzo jest .. i to powino zostac
I to chyba wszytko co dla mnie powino sie zmienic.. THX jeli ktos to przeczyta