Zobacz pojedynczy post
stary 11-04-2007, 09:26   #302
avenmanti
Guest

Domyślny

Cytuj:
kilka demonow, banshee z nutkami a ty stoj po tp na srodku i zmieniaj SSA czesciej niz co sekunde ...
A nie wpadles na to ze zamiast stac mozna biec do korytarza na prawo? -.-
Cytuj:
combo o sile "hp sorca" +1, sorca kladzie, na knighcie nie robi wrazenia ( chyba ze sie obesrasz gdy 5 ludzi zasadzi ci kombo za 1/3 hp ).
Rycerz leczy się za mniej niż 1/3 życia. Na dodatek jak się zagapi to już nie ma 2/3 życia a wbrew pozorom nie łatwo przewidzieć combo.
Cytuj:
rozumiem, ze twoj przyklad z guardami sluzyl temu, zeby pokazac, zakladajac "ze sorc na full def dostaje mniej niz knight na full att", ze knight przezyje krocej. No to ja proponuje sprobowac tego samego na elf scoutach, hp knighta zagra ci na nerwach.
Na dowolnym potworze ktory nie wali z magii i nie wystepuje w ilosci wiekszej niz 2 knight szybciej padnie od sorca bo na full ataku z 81 shielda dostaje sie duzo wieksze baty od monstera niz na full defie z 20 shielda. Roznica miedzy full atak a full def jest powalająca i nie gadajcie ze tak nie jest bo sam porównywałem w ten sposob 50 ek z 47 ed.
Cytuj:
O ile bijesz ze taifun walnie wiecej z bursta niz gugo z bolta?(ZA KAZDYM RAZEM)
O ile bijesz ze gugo walnie z infernal bolta wiecej niz knight z ice rapiera za prawie kazdym razem? (prawie bo wiadomo ze moze sie przytrafic jakis pech i strzal w ogole nie trafiony, to samo u knighta) Wedlug mnie to knight jest skopany.
  Odpowiedz z Cytatem