Zobacz pojedynczy post
stary 04-10-2004, 21:37   #1
zar3k`
Użytkownik Forum

zar3k`'s Avatar

Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Stwa

Stan: Niegrający
zar3k` ma numer GG 4559578
Oczko Polak w Tibii i jego przyszłość

A więc tak...
Dlaczego Polaków muszą uważąć za noobów. Jeśli część nas się zmieni już coraz mniej zostanie noobów na Tibii.

Przykładowe teorie Polaka nowego w tibii.

-Mam 13 lvl dosyć duży czas stanąć na czele Tibii. Zaczynają sie mądrzyć gdy ktoś im coś powie oni zawsze się kłucą do upadłego
- Tutaj sposób zachowania się Polaka może być odwrotny. Mam 8 lvl jestem nowy napewno duży level da mi cos dobrego, on ma tego pełno. A wręcz przeciwnie po:

1. Duże levele nie trzymaja zbędnych rzeczy.
2. Znają się na Tibii i wiedzą co to duży level jak trudno dojść do perfekcjii.
(tutaj do małych leveli: wiedzcie, że taki level się do cibie nie odezwie szkoda słów ponieważ Polak zacznie się kłucić nie zapominajmy, że Polak w Tibii najważniejszy - przynajmniej w jego oczach )

Zwalczanie opini cudzoziemców wobec polaków

- zaprowadzmy kolesia na dobre expowisko (przecież to nie musi wcale byc gość, który chce odrazu dobrego eQ może sam chce sobie pograć i dojśc do perfekcji w sposób taki jaki doszli inni). Czasem przecież i my mowimy w takich sytuacjach "odczep sie koleś" itp nie zważając na to kim wogóle jest niech każdy sie tutaj zastanowi.

- Wytłumaczyć mu w miły sposób jak należy grac, czego nie robić itd.

Zdażają się przypadki gdzie noobek podchodzi zabiera potworki itp. (rzecz podstawowa nie mów do niego noob on powie ci to samo i nie dojdziesz do porozumienia. Poprostu powiedz mu tu nie jest miejsce dla ciebie możesz tu zginac. Gdy nie zadzaiała trzeba zacząć myślecz o zlurowaniu (w dobrym znaczeniu tego słowa). Znudzi musie lub zginie. I pamiętaj o IGNORE bo zacznie cię wyzywać od Noobów

Taki jest mój sposób patrzenia na przyszłość Polaków w Tibii

Komentujcie i wyrażajcie swoje opinie.
zar3k` jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.