Cały czas przystaje do propozycji zmniejszenia dropa potworów. Ktoś powiedział, że to nie zmieni cen lub zmieni je po nie mniej niż roku. Jednak jeśli wprowadzać by zmiany, tak w świecie realnym jak i wirtualnym, tylko dające efekty natychmiast świat praktycznie stanął by w miejscu... Wiadomo jeśli drop zostanie zmniejszony low levelowi gracze lub newbie będą się buntować bo nie będą mogli biegać w dobrym eq. Jednak chciałbym aby tibia zmierzała jakby 'wstecz'. Nie mam nic przeciwko lepszej grafice ani piciu mf klawiszem. Jednak w niektórych aspektach tibia powinna wrócić do korzeni tzn. nie dawać ludziom legalnego macro aby nie urzywali nielegalnych programów ( mam na myśli celowanie runami na battle i automatyczne światło ). Kiedyś mimo mniejszego levelu czerpałem więcej przyjemności z gry sam na wszystko ciężko pracując, a nie idąc na łatwizne (NPC kupujący wszystkie itemy .... Bohy za 55k w sklepie ? Kto by je wtedy sprzedawał ludziom) Troche się rozpisałem ale chce zobaczyć co sądzicie o mojej opinii.
Yours Bykunn
|