Cytuj:
Oryginalnie napisane przez C18
Pierwsza sentencja zbiła mnie z krzesła, bo praktycznie nawet Naro Frejer Ci to przyzna, że ja swoj honor mam i nie dam sobie w trąbe dmuchać tak jak to robisz ty + backstabber ze mnie taki jak z Ciebie 'uczciwy player'
W kolejnym zdaniu zgrywasz kozaczka i złodzieja, a jesli chara sprzedałeś przez allegro i trafiłeś na cwaniaka, to licz się z wpłynieciem pozwu do sądu którego podstawą jest wałek na allegro 
Następnie, odnośnie twojego cytatu, który mianowicie rozbawił mnie najbardziej
"I dont dread any of you" widziałem twoje fotki i pizgałem cały dzień z nich..
A po za tym co 16 letnia ciota mi zrobi? Sprzedasz mi liścia?
|
ty masz honor? ty jestes zagubionym dzieckiem w swiecie ktore nie wie nawet co to znaczy co dowiodles swoimi wieloma postami... czesto wypowiadales sie tutaj na rozne tematy, potem ja badz inni cie sprowadzalismy na ziemie i jedyne co potrafiles to bluzgac bo prawda byla nie po twojej stronie...
jak powiedzialem jestes zagubiony gdzies w zyciu i nei wiesz co ze soba zrobic, tibia to dla ciebie cale zycie, neonazistą czy skinem jestes tylko z nazwy a gebe masz wielka tylko na forum - jak ktos prosi o spotkanie w rl to tylko potrafisz pyskowac bo tak naprawde jestes malo dojrzalym chlopczykiem ktory tylko potrafi opluwac innych a sam soba nic nie reprezentujesz. juz sam fakt ze nazywasz sie legenda jest po prostu smiechem na sali... ty w ogole jestes n/c...
dogadujesz Kisi na tematy damsko - meskie a sam pewnie nigdy cycka w reku nie miales.... no chyba ze swojej matki... nie zamierzam sie tu wtracac w wasze klotnie bo w ogole rozmowa z toba zawsze jedzie plycizną wiec szkoda sie schylac.
dziwi mnie jednak ze Everanor sie z toba jakos integruje - -to dlatego ze podlizales sie mu pare razy tu na forum chwalac jego wypowiedzi i polechtales jego ego? czy moze zjednaliscie sie jako skinheadzi? dziwne dla mnie jest to Everanor ze jestes podjarany jak ten bachor ci lize dupe a nie widzisz poziomu a raczej jego braku jaki on reprezentuje wobec innych... no ale coz to twoj wybor i tylko o tobie swiadczy a kazdy jest wolny w swoich wyborach...