Co do tego tematu moim skromnym zdaniem powininsmy go zamknac.
Kazdy juz wypowiedzial sie co wie o grze, jak to wyglada z jego strony.
Ja popieram wsyzstkich PKer's

pod ktorymi sie podpisuje bo fakt iz zlewa mi na ta gre i fakt ze moge komus zasrac kilka dni expienia i skillowania daje mi satysfakcje? nie>? raczej poprostu fajna zabawe czyims kosztem.
A co do twojej wypowiedzi na moj temat aradash to jest poprostu zwykla kompromitacja, wiem ze niosa cie emocje, mowisz o jakichs questach nabijaniach lvli sam nie wiedzac o tym kompletnie nic, no idziesz na ss'y ktorymi mozna zygac na tym forum i se ogladasz "WHOA! Tez tak kiedys bede! Ale czad! Ale oni sa QLLLL!". Zostawmy to bez komentarza...
Hrhr.. co do mojego Rl to nie mam najmniejszego zamiaru o nim rozmawiac.
CO do woznego z przedszkola to była to przenosnia powiedzenie "pacanku" moglb koles uslyszec chyba uslyszec w bajce "ptyś i agatka" ale ty jak zawsze interprentujesz text na wlasny, charakterystyczny do Discomana w dresach sposób. To ze rozni nas wiek to nie moje zmartwienie bo dupny kawalek zycia przedemna, a twoje jest tak jak tibijskie "GRRR Ah ci PK No co ja im zrobiłem ! 12343534308937 raz w tym tygodniu

mmm ide na non-pvp"
Moze tam bedziesz robil questy hahahaha kazdy bedzie ci sie wdupial na expowiska, kopal cie w dupe i bluzgal a ty bedziesz mogl powiedziec "PLx me no evul" jak to przystało na pewnym etapie.. nvm.
Co do czasu to mam go tyle ze moglbym zrobic w tydzien 60/60 knightem albo 20 lvl hehe no moze czas mam ograniczony ale przynajmniej zorganizowany. Jutro dam chyba moj film jak pkuje takim zje'ba'nym sorcem zobaczysz ze da sie wykorzystac taki badziew do zabicia osob zreszta to juz bedzie nakrecone, sam moze bede ofiara bo spotka mnie wysoki lvl? szczerze mowiac nie dbam o to. Nie jestem tchórzem zreszta sam sie przekonasz na filmie jak bedzie dobry to zamieszcze a jak padne i zabije mnie ktos to tez bo nie wstydze sie tego.. ktosby powiedzial ale lipa ale ja daje wszystko co mam zeby ludzie mogli ocenic to co jest naprawde a nie slodkosci od ktorych juz cukier po zebach spływa. Btw. Co do wojen w IRaq itd. nie mieszajmy tego w jakas glupia gre, bo przeciez to jest tragedia i takie sa realia szarego zycia, nie przykladajmy tych spraw do Tibi to nie ma sensu. Aha Aradash wiesz niektore osoby nie znaja definicji słowa "lama" Lamerem jest chociazby ten kto nadmiernie uzywa tego słowa, w nieograniczonej ilosci i sam do konca nie jest pewien o czym mowi. Dla mnie ten dział jest skonczony. Pozdrawiam wszystkich zycze Wam z wszystkich sił szybkiego nabijania lvl, wykonywania Questow Etc. i wszyscy zyli dlugo i szczesliwie ale
Po co ja w ogole o tym mowie.