Zobacz pojedynczy post
stary 11-04-2007, 21:48   #234
Doom Terror
Zbanowany

Doom Terror's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz

Imię: Fayter
Profesja: Elite Knight
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
Doom Terror ma numer GG 9161169
Domyślny

Mehu - gowno wiesz o komunie zarowno jak i ja,chcialem sie tu czegos dowiedziec ale przez takich pseudouserow13.pl nic na tym forum sie nie da dowiedziec >_< zyles w tamtych czasach czy jak ze sie o nich wypowiadasz?

topic* - w dziesiejszych czasach nie warto byc patriota.Po 1 nasz zal.rzad,po 2 skrajne mentalnosci spoleczenstwa od prawie zombie moherow,ktore narzekaja na niskie renty,a mimo to wyslaja do Rydzykowa (czyt. Torunia) wszelkie pieniadze ...,czy tezp partie domagajacego sie patriotycznego wychowania posiadajac neonaziztowska bojowke,gdzie lider jest Ministrem Edukacji Narodowej a ojeciec ow lidera bojkotuje teorie Darwina dotyczaca ewolucji... bym mogl tak pisac i pisac nie wspominajac o zalosnych zarobkach,podam przyklad mojego brata: ma 21 lat,byl przypadkiem chlopaka z bloku,ktorego towarzystwo "bralo" on tez zaczal i skonczylo sie w osrdku monaru na 1.5roku w wieku 19 lat,jak przyjechal wytrzymal pare miesiecy i znow wrocil do nalogu,nastaly wakacje poniewaz sie nie uczyl,chcial sprobowac swoich sil za granica gdzie pracuje takze ojciec, i tak z swoim podstawowym wyksztalceniem na budowie zarabia 13€/h (okolo 700€/tyg) uklada sobie zycie,jezyka sie nauczyl w 2 miechy czyli spojrzcie chociazby na to,w tydzien zarabia wiecej niz wiekszosc polakow przez miesiac tudziez tyle samo co w dwa miesiace,kto chce byc patriota niech zostaje,ja zostane jesli po zdobyciu wyksztalcenia uda mi sie zdobyc dobra prace,jesli do tego dojdzie powazny zwiazek z kobieta+srednia praca bede musial wyjechac na zachod aby zapewnic byt rodzinie , nasz kraj to zal,pomimo chwalebnej historii,krwi za ten kraj przelanej (...) niech mohery sobie glosuja na PiS a za 10 lat zobacza ze nie ma mlodych ktorzy beda im pracowac na renty to bedzie juz za pozno

sry za slaba interpunkcje(lub jak kto woli jej brakxD) i ze wszystko ciurkiem napisane ale denerwuje sie zawsze gdy mysle o tym jak mozna zeszmacic tak kraj jak to zrobiono z naszym patrzac od zakonczenia II wojny swiatowej , w samym 20-leciu miedzywojennym zbudowalismy najnowoczesniejszy port na baltyku,huty itp
Doom Terror jest offline   Odpowiedz z Cytatem