Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rysa Zapomnienia
A wiece czemu 100+ są roknieci?? BO CI IDJOCI DAWALI WALKOROWI SWOJE NR I ACC???? POWIECIE MI!!! TO WALKOR ICH HAKNOL!!!! I TERA ON PATRZY NA LVL TWÓJ I MÓWI:
-J MAST PAY ME 24K
-WTF
-YOU LVL IS 24
-NO,NO I NO PAY YOU!!
A NA NASTEPPNY DZIEN MASZ ROOKA
WSZYSCY MOI KOLUMPLE IDĄ NA ANTIKE
A JA ****A(SRY) CO MA ZROBIC!!???
BYE
|
Ci 'idioci' nie dawali swoich nr konta Walkorowi.
Tylko kolesiowi, który pomagał im w poprzedniej wojnie i grał jedną z postaci w Ruthless.
A w przypadku gdy jakiś kretyn daje swoje nr konta osobie trzeciej no to sorry - ale o hacku mowy być nie może.
Natomiast co do płacenia: Płacą wszyscy Ci, którzy wozili się w sobotę po Carlin z rasistowsko/nacjonalistyczno/patriotycznymi hasłami i tłukli Profesora Dana.
All, którzy brali udział w boat trapie maja zapłacić - albo będą ginąć.
Podobne ultimatum zostało postawione członkom HK - 1k za każdy level jaki mają.
Poza tym to powodzenia na Antice - serwer jest bardzo spokojny - ludzie wyrozumiali - z pewnościa was tam przyjma z otwartymi rękoma.
A za pół roku wy biedni maluczcy z max 30 levelami będziecie biadolić, że Antica to syf - nie da się grać bo to, bo tamto.
Enjoy
P.S.
Potrafię zrozumieć, że ktoś nie umie mówić/pisać po angielsku na forum.
Aczkolwiek niepojęte dla mnie jest to, że ludzie nie potrafią wysłowić się w ojczystym języku.
Zakichani patrioci.
Po prostu
Aż przeraża mnie fakt, że może to być spowodowane tym, że rzeczywiście w tą grę grają też takie indywidua, które mają po 9-13 lat i są przekonane, że komputer i internet dają im nie wiadomo jakie prawa i jacy to oni nie są zajefajni.
Wręcz bardziej mnie to przeraża niż wizja 16-18 latków, których mózgi przesączone są trawką i alkocholem - bo takie wrażenie sprawiają niektórzy z wypowiadających sie polskich hi-leveli na n00bii.
Aż wręcz prosi się tylko o to, żeby ich rodzice wzięli się do roboty i spuścili solidne lanie po du**e, zagonili do roboty i odłączyli od kompa do czasu aż pociechy dorosną.
Niezależnie od wieku pociech.
//wręcz ciężko przerażony ariakis